Disneyfavoriter

Oj, har redan fått ett par mail av tjejer (I guess?) som är intresserade av tröjan, but still har ingen sagt att de ska ha den till 100 %, ni vet ju hur vi tjejer är som velar och har oss!

Satt och tittade på Törnrosa innan idag, och kom nyss att tänka på hur många Disneyfilmer det finns egentligen! Jag gillar inte de nya lika mycket som de gamla, även om det känns roligare att se på filmer med bra kvalitét. Min favorit disney när jag var liten var Snövit, enligt mamma kunde jag sitta och se den och direkt när den var slut bad jag henne spola tillbaka den igen, det var ju på den gamla goda tiden då man hade VHS och inte dvd ;P

Nowadays tycker jag nog mest om Pinocchio, Pocahontas och Ringaren i Notre Dame av de gamla Disneyfilmerna, har även en del favoriter av de nya med, som Råttatouille, Förtrollad och Shrek - såklart!


Här är alla gamla klassiker som jag kan komma på, puh!

Pinocchio, Ringaren i Notre Dame, Svärdet i stenen,
Mulan, Tarzan, Alice i Underlandet, Peter Pan,
Bambi, Aristocats, Robin Hood, Oliver & Gänget,
Törnrosa, Snövit, Basil Mus, Djungel George,
Filmen om Nalle Puh, Aladdin, Den lilla sjöjungfrun, Monsters Inc.,
Skönheten & Odjuret, Askungen, Lejonkungen, Dumbo,
Pocahontas, Bernard & Bianca, Lady & Lufsen, ett Småkryps liv,
Djungelboken, Pongo och de 101 dalmatinerna, Kejsarens nya stil, Micke & Molle & Dinosaurier,

Vilka är era favoriter när det gäller Disney? Gamla som nya.



Fred Perry tröja for sale

Nu när man fått igång den nya bloggen igen är det kanske dags att starta försäljningen igen. I min förra blogg fick jag sålt rätt mycket, massa tröjor och ett par skor.


Vad? En underbar tunn tröja från Fred Perry, benvit med små små hål som bildar ett rutigt mönster. Super fin till ett par jeans och sneakers, ha gärna ett linne under, vilken färg som helst passar.
Storlek? 38, motsvarar storlek M. Men jag själv tycker den sitter utmärkt på personer med XS/S, då får den ett mer slappt intryck
Användning? Knappt använt tröjan alls, högst ett par-tre gånger
Pris? Köpte tröjan för 799 kronor, säljer den nu för 150 kronor. Har ingen användning för den, eftersom den bara hänger i garderoben och tycker den kan sitta fint på någon som verkligen passar i den. Bra pris för en snygg tröja





Intresserad? Skicka mail till [email protected], skriv "fred perry" i ämnesraden. Är detta ett för stort projekt för er så lämna en kommentar med din mailadress så skickar jag mail till er. Fraktpris tillkommer, såvida ni inte bor i Malmö eller Trelleborg, då kan vi ses och göra affären. Puss på er

Videoupdate

Här har ni en bild på mitt urblonda hår som jag färgade igår. Kvalitén är ju inte den bästa och jag var ju inte i mitt sinnes fulla bruk, men det går ju duga! Klicka för större bild.




Okej, videon är kanske lite skrikigtoch såhär, så skruva ner kära läsare ni inte flyger i taket när ljudet kommer på.

Jag och My åkte parisehjul på tivolit inne på palmfestivalen igår, båda två var lite glada i hatten och hade vars en cider i högsta hugg. Fattar inte hur de kunde låta oss gå på med vars en cider haha. Aja, ni hör vår underbara skånska och min fina fylle/skånska engelska. Enjoy!




Sabrina Hissar & dissar





Stina Lee, har alltid gillat henne tills nu. Hennes blogg blir bara tråkigare och tråkigare, likaså hon själv. Hon har blivit alldeles för dömande dessutom och så är det så himlans mycket tyck-synd-om-mig-inlägg. Nej, nu går hon fetbort, hur söt hon än är.

♥ Fantasyfilmer, filmer som Narnia, den-där-kompassen och alla andra fantasyfilmer går bort för mig. Jag älskade Narnia 1, men när jag såg tvåan idag satt jag nästan och sov. Alldeles för mycket effekter för min smak, blir så tråkigt! De enda bra fantasyfilmer jag vet är Harry Potter. Och sen de filmerna kom, samt Sagan om ringen filmerna, så finns det ingen anledning att försöka göra nya bra filmer i samma område, går ändå inte att blir så bra som dem.

♥ Finnar, uuuuh hur mycket hatar man inte de små äckliga prickarna som dyker upp i ens ansikte med jämna mellanrum. Sluta besöka mig! Jag tar inte hand om er, jag hatar er och ni får ingen gästfrihet, så låt mig vara! Så fort jag ser en tar jag fram min tandkrämstub, det finns inget som tar bort finnar så bra som tandkräm. Det kvittar hur mycket man tvättar sig med dyra hudvårdsprodukter varje dag, tro mig! Inget hjälper mig förutom tandkräm.






Blondinbella, det finns nog ingen sötare bloggerska i Sverige idag än henne. Innan hon tog av sig tandställningen tyckte jag inte hon var så värst söt, absolut inte ful, men fan inte söt. Hon log aldrig, utan hade bara massa fake-jagmåstehållaminmunstängdsålesnettnubella-smile. Men GUD, så söt hon är nu när hon ler hela tiden. Man ser verkligen att hon har en härlig personlighet, något man missade förut. You go girl!

♥ Vänner, nu snackar jag inte om mina vänner - även om dom alltid ligger övest på min innelista. Utan jag pratar om Chandler, Ross, Monica, Rachel, Phoebe och Joey, våra älskade vänner från New York. De som fanns med oss varje vecka i hela 10 år! Jag är stolt ägare till alla boxar och ser på det varje dag, jag tröttnar aldrig (jo, möjligen på de avsnitten då Ross är tillsammans med Emily - dryyygaste skådespelerskan ever!). Chandler är min personliga favorit, han är kung!

♥ Ferige - Labels or love, sommarens i särklass bästa låt. Första gången jag hörde den var såklart i Sex and the city filmen, och som jag rös när den kom! Älskar inslagen och melodin med SATC signaturen. Helt klart Fergies bästa låt någonsin! Sitter och lyssnar på den om och om igen, ni som inte har den - se till att fixa den och lägg in i er ipod. Den får en alltid på bra humör! "I've been looking for labels, I ain't looking for love"




Detta var veckans inne och ute lista, har ni några synpunkter? So what, min åsikt är den som alltid är viktigast och räknas mest. Puss på er




Bloggvärde



Detta är ju som ett slag i ansiktet för fasen. Bara 2468 kronor? WTF!

Kolla vad din blogg är värd på bloggvarde.se

Ny design

Så, då har jag fixat ny design då. Har suttit här nu i runt en halvtimme för att få rätt på det, fortfarande lite kvar, men det får jag ta sen. Vad tycker ni?

Nu ska jag kila ner till kebaben och köpa mig lite mat och dricka. När jag kommer hem lägger jag upp videoklippen från igår (sjukt roliga, ni lär dö) samt bilderna, sen ska jag trixa lite med en sak som ni får se här i bloggen, vad kan det vara? Kika in om 30 min eller något så får ni se! Tjingaling bacon




Dagens youtube klipp

Idag blir det inget pinsamt eller roligt klipp som annars, utan ett fint klipp. Sjukt talangfull liten kille som sjunger with you till en tjej. Dösöt är han, aauh!


Jag har inte glömt att lägga upp video från igår nej, har bara inte orkat ännu :P





Ett till klipp med honom från en tävling:) Han är sjukt duktig och jag slår vad om att han kommer bli stor och känd en dag!



klicka här för att se alla hans klipp

halvvägs



Duscha
Raka/vaxa
Ögonbryn
Platta håret

Smink
Kläder
Platta håret igen


Då har man kommit halvvägs på listan, och gud jag är sen! Min buss går 18.26.. Får nog va hos My halv 8 istället för 7. Men tjing, lägger in kvällens outfit sen, snabbt!


----
Uppdatering dagen efter:

Det gick inte att uppdatera igår innan jag skulle gå, hemsidan strejkade väl och jag hade inte tid för jag var så satans stressad! Ska käka nu, sen ska berätta om kvällen igår som inte alls blev som planerad, men jag och My hade iaf skitkul, speciellt när vi drog en sväng inom tivolit och åkte parisehjul, "continue, continue, take me to the highest point"!
PS. det blir videoinlägg :)

Varför är tjejer såhär?

Vad är med oss tjejer och fester?


 Vi klär upp oss, köper ibland nya kläder inför kvällen, vi sminkar oss, bjuder hem tjejkompisarna och för dricker lite. Cider, cocktails, öl - ja allt finns! Jag själv älskar det, men varför är inte (de flesta) killar så? De drar en tröja över huvudet, sitter vid sin dator, tar en öl, ringer polarna och har riktig förkrökarfest innan de drar vidare. Varför är det sån skillnad på oss? Ibland känns det som att tjejer lägger ner mer tid och energi på sådana saker, som att ha den "perfekta" outfiten för kvällen, att sminket är bra, och självklart att frisyren ser ut som den borde hela kvällen. Sen är det ju den här speciella förhoppningen, speciellt för singlarna, att kanske just ikväll ska man träffa någon riktig fetsnygg & nice person. Varför annars anstränga sig så mycket?

Så är det idag, fest ikväll och förberedelserna började så fort jag steg upp ur sängen. kanske hittar jag prince charming ikväll?



Dagens, eller ska jag säga kvällens?

Sitter och lyssnar på härligaste partylåten, älskar när den kommer när man är ute och svänger på rumpan. Partyvibes direkt! Här har ni den iallafall, Crossfire - Lady




En annan favoritlåt är Pakito- Living on video, iallafall när det gäller party party. Den var ny när vi var i Sunny Beach 2006 och den påminner mig bara om alla crazy partynights där. I loved it!


Blondinbella

Kanske är jag nästa blondinbella? Har precis sköljt ur färgen and I must say att jag är MEGABLOND! Mor min är frisör så hon har stylat mig lite här hemma efter att jag hela morgonen gått runt och grinat och beklagat mig över min fula hårfärg och min fula utväxt. Nu känner jag mig som en helt ny kvinna!

Jag ska låta håret torka lite i handduken nu, sen ska jag föna det och tillslut platta det. Lär få platta det 4-5 gånger idag innan vi går ut så det håller sig cp rakt till ikväll. Tänkte faktiskt ha mitt egna lilla spa ála Sabrina idag, ska fixa ögonbrynen (hej hopp ögonchock) och ta mig ett långt bad och raka/vaxa hela kroppen så jag är mjuk och len. Sen ska jag fixa lite med fötterna och sen fixa mina naglar. Så är jag sysselsatt till klockan 19.00 då jag ska vara hos My.

Är på riktigt partyhumör nu, ska bli kul för det var ett tag sedan det blev fylle.
Hörs senare, lägger upp en bild då med på mitt nya hår!


-----

Det var typ en timme sen jag försökte uppdatera det där, men det gick inte så värst bra. Sedan dess har jag varit och handlat mat, blev potatisgratäng.. Jag älskar potatisgratäng :') Man får äta sånt på helger! Jag har även hittat ett klipp på min favorit Christian Siriano när han är med i Ugly Betty, oh my love <3



morning has broken

Konstigt nog var jag skittrött igår, jag orkade inte göra något. Först var jag på festhumör, men sen försvann det och jag blev jättetrött. Då gick jag och tog mig ett långt varmt bad med massa skum och badsalt, samtidigt som jag läste lite Gossip Girl och hade en ansiktsmask. Efter det hade jag en till mask i ansiktet och tillslut när jag kommit upp alldeles ren, satte jag på massa tandkräm på mina skavanker i ansiktet - det funkar alltid!

Festivalen då, hur var den? Jo helt okej, som vanligt, som varje år. Träffade lite folk gjorde jag ju och det var kul! Vi gick och åt på Casablanca, och jag fick betala kalaset eftersom jag var den enda som hade pengar ute just då. Jag gav INGEN dricks. Sämsta servitören ju, först fick vi vänta typ 30 minuter innan vi fick menyer sen tog han 2 bord före oss, bord som kommit efter oss och sen köpte han fel dricka till Daniel, och han kunde inte byta och sen var vi tvungna att betala direkt vid beställning, och när våra pizzor kom var dem kalla. Jävla anus.


Men lite kul hade vi iallafall och Tindra skrek hela tiden när vi var på väg hem i bilen så vi fick stanna i Skegrie och ta upp henne och trösta och byta blöja (som var helt torr :S). Sen deckade hon iallafall. Och det gjorde jag med!


Ikväll blir det magasinet, wuho! Ska hem till My vid 19.00 och sen drar vi på förfest innan magget, funny funny :)




Tindra, syrran matar T, Daniel



palmfestivalen

Nu ska jag dra iväg till Mikaelimarknad, eller Palmfestivalen som det numera heter. Ska dit med syrran och hennes familj, sen kanske Nathali sluter upp med oss med, we'll see. Kommer väl bli kul iallafall :) Hörs senare. Puss



dagens händelse

Vaknade vid halv 2 tiden och hittade det tjockaste kuvertet från Telenor i brevlådan. Öppnade det och såg att det var en specifierad faktura som jag bett om där jag kunde se vilka jag skicka sms till.. Det var 23 papper fyllda med sms (på båda sidorna). Shit, det är ett mirakel att min tumme inte behöver opereras eller något.



home sweet home

Fick sluta tidigare inatt, klockan 03.30 redan tack och lov. Huvudvärken kom tillbaka när jag cyklade i maratonfart till jobb, kanske överansträngde mig? Var sjukt trött hela tiden med, så jag fick lov att gå hem. Nu ska jag "varva ner" som man säger som vuxen (och ja, jag klassas som vuxen nu, ta-ta-taaa. Iallafall i Januari) sen ska jag sova som fan!

På lördag blir det mikaelimarknad i Trelleborg med min syster och på kvällen ska jag och My dit för att senare gå till Magasinet. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra alls. Det får vi se! Nu ska jag käka frukost haha, sen soooovaaaa. Hoppas ni har sovit gott medan jag jobbat för att ni ska få färskt och fint pågenbröd!



Jobbdags

dags för jobb nu då. kunde inte somna men låg iallafall och vilade i runt en halvtimme.




Vi ses imorgon bitti när jag slutar, 05.30!

Babysim och Chailatte

Vi drog iväg till babysimmet och badade. Skitskönt för poolen där är uppvärmd eftersom de små bebisarna inte ska frysa :) Bubblan var jätteduktig och sprattlade med benen som bara den! När jag skulle hålla henne så sa min syster till mig hur man skulle hålla händerna runt henne så hon inte skulle få ner huvudet i vattnet (hon låg på magen), vad tror ni jag gör? Jo, jag "tappar" i henne i vattnet så hon får vatten i huvudet och munnen, och hon såg så jävla sur ut sen haha. Auh stackars lilla babybubblan! Men skoj var det :) Var en pappa som var helt freaky när han pratade med sin bebis "MEN HALLÅÅUU LILLE OSKAAAAR :D :D :D VISST ÄÄÄERR DET KUUUUL??".

Gick sen inom stan och hämtade ut min telefon, wihu! Sen gick jag och handlade mig en Chailatte (min dagliga dos av glädjeämnen) och sen traskade jag runt lite i jakt på en klänning, men hittade fan inget. Tråkiga kläder ute i affärerna nu.
Aja, ska försöka sova två timmar innan jag drar till jobb.





Så bra min mobilkamera är egentligen, är ju bara en 2.0 px :)
Gillar kontrasterna här va. Och självklart min Chailatte.. Sjukt fierce är den

Babysim

var precis utanför dörren när min storasyster ringde och frågade om jag ville med på babysim. Det vill jag, så nu ska jag snabbt packa ner badkläder och gå ner där nere så hon kan hämta upp mig, det börjar 15.00 nämligen, hörs sen :) Puss

sony ericsson w910i

FIck precis sms av Telenor att min mobil var tillbaka i affären, WIHO! Äntligen lagad, jag har saknat den så haha :)

Ska iväg nu och hämta den, Nathali ringde innan men min mobil var på ljudlös så hon hann åka hem till Trelleborg innan jag såg det, så ingen stan med henne idag då. Ska kika runt lite själv :) Ikväll blir det jobb jobb jobb. Är så jävla glad att jag ska jobba faktiskt. Såg ett inslag innan om folk som inte har jobb och vilka problem det bär med sig, känner mig så jävla lyckligt lottad just nu att jag jobbar, får pengar och kan göra massa saker som andra inte kan. Jag kan köpa i princip vad jag vill osv. Alla ni som klagar på jobb eller skola, tänk på de som inte har något alls!

Puss på er




I got soul but I'm not a soldier

Jag sitter och kollar på Ellen Degeneres show, wich I love! Tänkte bjuda på ett ursött urroligt klipp från hennes show som var för något år sedan, såg det på TV och höll på att dö så söt hon var. Kolla in här: (länk) det fanns ingen embed kod till detta klipp, så därför får ni själv klicka in er :)

"you're very cute, do you know that?"
"yeah.."

För er som inte orkar klicka in er för att se hela klippet, så kommer här ett klipp när hon endast "sjunger" sin USA låt (klickar ni på länken kommer ni se allt! så jag rekomenderar länken)




good food is like an orgasm - but only better

Dags för en sen lunch/tidig middag nu, magen kurrar som aldrig förr. Håller på att koka upp lite ris nu, den tog slut igår nämligen. Till riset är det tacogratäng som blev över igårkväll (sjukt gott är det), en sallad med kruksllad, gurka, tomat, rödlök och avodkado. Lite vatten till det och jag är helnöjd!


Hörs sen då! Puss på er




it's a brand new day

Tänkte gå och titta i stan efter några nya kläder, men orkar inte. Vill inte slösa pengar på det heller just nu, tycker inte det är kul längre med kläder haha. Handlar nya varje månad så hinner knappt använda klart dem ju. Ska kanske ner en sväng med Nathali sen när hon slutar skolan vid 4, om hon kommer ihåg att ringa ;)

Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite Gossip Girl, försöka sova! Vaknade vid tio, måste sova sova sova så jag inte är alldeles för död inatt på jobb. Magen värker inte mer, WIHU! Det är kalasbra :) Nej, först måste jag in och leta lite jobb på arbetsförmedlingen, men deras nya hemsida är så krånglig!


Aja, puss!



Nathali & jag på Mys student
( tydligen ska man ju ha på sig sin egen studentmössa när man går på andras student!)

Sleeping beauty

Nu har de åkt hem, syrran låg och sov på soffan och var nästan omöjlig att väcka. Bubblan hade sovit hela kvällen så jag väckte henne, men det kvittade för hon somnade om i min famn hela tiden ändå. Satte henne i bilstolen tillslut tills de skulle gå och hon sov som en stock! Det ska jag göra nu snart med, fast jag vill försöka vara vaken så länge som möjligt, ska ju jobba imorgon. Magvärken är borta nu, känner mig bara allmänt uppjäst och jävlig. Har haft halsbränna hela jäkla dagen med..

Här har ni de två sömntutorna.
Min storasyster och hennes bebis :)







Babybubblan

Auh, först satt hon och skrattade med mig en stund mitt lilla hjärtegull, sen somnade hon som en sten och sover fortfarande. Hon är den sötaste bebisen ever!



vårdcentralen

Min syster är på väg hit med sin familj, så jag slipper va ensam när mamma är på jobb hihi. Hon ska laga tacogratäng, som jag dock inte kommer äta av, fullproppad som jag är! Men jag kan leka med min systerdotter lite, för hon är världens charmtroll! Kolla bara :)

Här är hon typ någon dag gammal bara


Kurering

Finns det egentligen någon kurering mot denna sorts värk? Förutom Ipren (som fan inte hjälpt ännu, fast jag tagit två tabletter) så finns det ju värmedynor, och jag tänkte koppla in min nu. Jag cyklade en snabb sväng mot ICA också, köpte hem massa onyttigheter, för man får faktiskt svulla när man har mensvärk. Det blev en kladdkaka, en ny pepsi max eftersom den jag köpte imorse redan är slut.., päronsaft och chokladsås till glassen vi redan har hemma. Nu ska jag sätta igång och vräka i mig samtidigt som jag tycker synd om mig själv. Kan inte ni också tycka synd om mig lite grann? Jag förlorar 800 kronor på att gå runt och ha en jävla magvärk och huvudvärk. Ibland kan man bara hata livet


mensvärk

Mysigt ord det där, men så är det! Man är inte kvinna för ingenting.. sjukt störigt är det dock. Och nu den senaste tiden är det inte så att jag bara har lite ont och kvider mig tills min ipren börjar verka.. Nej nej, nu kommer det migrän och kramper i magen med, sjukt störigt. Aja, har tagit 2 tabletter nu, hoppas det går över. Måste jubba ikväll, måste måste måste.


Har precis sett på Good Luck Chuck iallafall, sjukt ball film! Haha, ni måste se den ni som inte sett den. Jessica Alba är grym i den! Nej nu ska jag väl lägga mig och lida lite till och hoppas att smärtan går bort. pööh..


Ooops..

Elva minuter av sången gick innan jag slutade. Det går inte att koncentrera sig när hela jävla malmö tutar utanför fönstert. Så är det att bo mitt i stadsvimlet antar jag.. Får göra det på kvällarna istället.. Det var bara att släcka ljusen och stänga av låten. Nu när jag sitter här känner jag ändå att min puls är uppe och hur jag faktiskt börjat svettas litegrann, haha.

Jag körde bl.a. de här ställningarna om och om igen (fast sakta idag, inte i 100 km/h som igår på passet..) + ytterligare 3 andra ställningar. Puh, hard work säger jag bara!





Jag har alltid tänkt att Yoga bara är skit, att folk inte alls går ner i vikt av det eller någonting. Att alla kändisar som håller på med det är smala pga dieter och annan träning (det stämmer nog delvis). Men efter att ha gjort detta nu 2 gånger så vet jag att det faktiskt funkar! Svettades mer på poweryoga passet än när jag var på Bodycombat! Tyckte även att PY var roligare än BC (haha). Fast Bodycombaten var ju rolig den med förstås, speciellt när vi dansade till Hairspray :)

Aja, ett litet yogapass om dagen nu sitter inte fel, får köra det så ofta jag hinner! Min motionering har blivit bättre nu känner jag, fast det går väl säkert bort när motiviationen börjar vekna. Men då får jag ringa My så får hon mig på bättre tankar :)
Nu är det 6.5 timme kvar tills jag börjar jobba, puh! Får väl sova ett slag snart, men först ska jag kika runt lite på olika bloggar! Mina favoritbloggar (av de stora bloggarna) är:

1. Blondinbellas, Jag börjar faktiskt gilla tjejen nu, och hon blev så söt när hon tog av sin tandställning!
2. Kissies, Enda anledningen varför jag gillar denna bloggen är för att hon är så korkad att det är underhållande
3. Gynnings, Skånes stolthet, helt klart! "I swear to tell the truth and other stories" - klockrent!



Vilka är era 3 favoritbloggar? Några privata favoriter kanske?

Tack allihop!

Nu har jag laddat ner massa Yogalåtar, massor av avslappningsmusik. Jag fastnade så mycket för Poweryogan igår att jag tänkte köra lite här hemma nu medan jag minns alla positioner och sådär. Hittade en skitbra låt som varar i 59 minuter, perfekt ju! Då kan jag köra ett helt pass här hemma själv. Det blir skitbra just nu med när mamma är på jobb haha, så slipper hon stå och skratta åt mig!

Vill passa på att tacka alla för kommentarerna angående Paris / London (se inlägget nedan), ni får jättegärna fortsätta tipsa och hålla på, jag uppskattar det sjukt! Alltid trevligt att få bra tips som man har användning för när man väl är där. Ni är guldvärda allesamman!

Nej nu ska jag hitta min själ lite, får se hur länge jag orkar idag!


Lön, lön, lön

Nu sitter jag och försöker räkna ut hur många timmar jag jobbat denna månaden, alltså hur mycket jag får ut i september. Ganska bra så jag vet hur mycket jag kan ta med som fickpengar till den där Weekendresan jag ska bjuda mamma på :) Har lagt undan 4000 kronor nu, så det räcker till själva resan och lite fickpengar, men vill ha med ganska mycket så man kan shoppa shoppa shoppa! :)

Har någon här varit i London eller Paris? Hur är det med shopping där? Är allting så dyrt? Finns det några marknader eller nåt? Uppskattar tips hörni! PUSS!

Mr Potatoehead

Köpte hem lite fettsnål potatisgratäng att ha till middag idag, kommer äta det tillsammans med Quornfilé eller Qournbitar och en stor god sallad bestående av ishavssallad (gillar egentligen kruksallad bättre, men whatever, gurka, champinjoner och avokado. Möms!

Ska lägga mig vid 14.00 - 15.00 och försöka sova innan jobb. Kommer va dödstrött inatt annars!


Vad gör ni idag?

Promenad

Ska ta mig en promenad nu i regnet, ska raska bort till ICA och handla lite. Åt frukost förut, två mackor med makrill, och nu vill jag äta mat liksom, så jag kan sova hela dagen sen innan jag börjar jobba 21.00. Det är skönt om man är utvilad. Ifall jag inte sover nu innan jobb, då kommer jag ha varit vaken i 24 timmar när jag slutar imorgon bitti.. Och det kommer INTE vara kul!



Någon annan som motionerar dagligen?

Dagens youtube klipp

Blir ett roligt klipp även idag, det är typ det enda jag kollar på ute på youtube. Dagens klipp föreställer iallafall två pandor, en mamma och en bebis. Titta hela tiden på mamma pandan och vilken reaktion hon får när bebisen.. ja vadå? ;)





Första gången jag såg denna var på jobb, när vi hade 4 timmars rast. Jag satt med mina tjejer och kollade igenom massa klipp och jag tror jag skrattade i en kvart åt denna, för jag blev skiträdd först (tips: skruva ner ljudet lite om ni har det högt haha, men lämna lite kvar så ni hör).


FREAKIN' FUNNY HUH? :D

Vouge genom tiderna

Jag älskar gamla gamla gamla gamla tidningar, kolla bara in Vouges omslag från 1916. Jisses vilken skillnad på det första som gavs ut och den senaste för i år. Stor skillnad, i love it!





Detta är en av mina favoriter, vet inte varför men jag gillar den skarpt!





morgonstund har guld i mun

Är det inte typiskt? Nu när jag slutat skolan så vaknar jag jättetidigt på morgonen, men när jag gick i skolan förra året så satt jag uppe hela nätterna typ. Det är skitstörigt eftersom jag jobbar natt, och de dagar jag inte jobbar natt vill jag ställa om, så jag har ett liv med kompisar liksom. Mög! Somnade ju vid halv 11 igår, bara deckade totalt.

Fan vad skönt om jag hade haft ett vanligt jobb nu, med vanliga arbetstider, hade varit helt perfekt! Får gå och kolla lite på arbetsförmedlingen eller något, även om jag på ett sätt inte vill sluta på mitt nuvarande - sjukt bra lön! Tjänar bättre än mina föräldrar fan, pappa ligger bara 2000 efter mig, men vafan (A) haha. Ush, dagens i-landsproblem..

Vad ska ni göra idag? Jag tänkte ut och springa först, men nu ösregnar det. Får nog spara det till senare!







poweryoga

Jag och My drog till stan en svängd och köpte oss vars en Chailatte (abstinens på det - varje dag). Mitt i allt så såg vi min storasyster med sin familj + en vän. WTF tänkte jag, vad gör dom i Trelleborg haha, de hade bara åkt dit för de inte hade något att göra.

Vid halv 6 drog vi till gymmet, körde 15 minuters kondition som uppvärmning och efter det gick vi ner till poweryoga passet, SJUKT jobbigt kan jag lova. Jag svettades så mycket att mina händer halkade på golvet haha, när jag skulle gå ner i brygga så halkade jag och slog i mitt huvud, det var ganska skoj! Där var en gammal ladie där med, som helt ogenerat drog upp sin tröja (ingen behå, ingenting.. bara två skrynkliga äckliga hängtuttar, bläää ville bara spy) för att lufta sig, growse!

Efter passet traskade vi hem till My och åt lite och sen gick vi till Willys och handlade Nutrilett bars och dricka. Jag hade tur för min buss kom precis när vi var vid busshållsplatsen. Nu är jag hemma och har duschat m.m. Är så SJUKT trött, varit vaken sen halv 6 och pumpat ihjäl på gymmet, det kommer kännas i hela kroppen imorgon! Nu ska jag lägga mig i min mysiga säng och titta på Vänner tills jag somnar.


GODNATT!

DISTURBIA!!!!

Sitter här och skrik-sjunger till Rihannas - Disturbia (dock en remix som spelas). Den är sjukt bra, jag tror nog det är hennes bästa låt ever, om man inte räknar med Pon de Replay (som jag fortfarande dör för). Tur att mor min inte är hemma, för det kan fan inte låta bra va. På tal om det så skulle jag ner och handla cigg i kiosken för en stund sen, när jag insåg att det inte fanns några nycklar hemma (vi låser vår ytterdörr med nycklar på insdan, har inga sånadär vanliga lås som normala dörrar har). Mamma hade tagit med sig båda, så jag var innelåst, haha skoj ju? Fick ringa henne så hon kunde komma och öppna för mig. Nej nu ska jag skrik-sjunga vidare, DISTURBIAAAA! Halv 4 drar jag till Trelleborg och till My, träning ikväll.
PUSS





Här bjuder jag på 3 snygga bilder av mig och min fabulousa bästa vän!
(klicka för större bilder)

Dagens youtube klipp

Dagens tips på ett roligt youtube klipp.

I klippet är det en tjock pojke som åker karusell med en kvinna, samtidigt som han håller på att ramla ur. Det är sjukt kul, men tycker även synd om honom, vilken panik jag hade fått om jag hade hållt på att ramla ur en sån karusell! Kvinnans asgarv är ju cpkul det med haha. Titta och njut




Shake what Mcdonalds gave ya

Kom nyss hem efter nån timmes shopping. Blev inget fabulous idag för mig nej, tycker inte det är kul att handla kläder längre, jag måste ha gått och blivit sjuk..

Iallafall så blev det sportkläder! En sportbehå, ett par träningsbyxor och ett träningslinne. Köpte mig en skrivbok med, som jag tänker använda som träningsbok, ska skriva ner olika träningsdagar och hur mycket jag går ner o.s.v. Sedan köpte jag hem bip bip bip.. Mcdonalds :D Haha, sista Mcdonaldsmaten nu på minst 1 månad, så får verkligen njuuuta nu. Sen blir det fit for fight, får träna satan de dagar jag är lediga!


Uppdaterar sen med bilder på köpen, för nu ska jag mumsa i mig massa mat och kolla på (surprise surprise) VÄNNER!



Måste bara säga att jag tycker Blondinbella blev sjukt söt utan tandställningen nu, tyckte hon såg så snärd ut innan med sin konstiga mun.

what about love? don't you want someone to care about you?

Ush jag får rysningar till Chrystinas version av "What about love" som hon sjöng i Girlicious. Den går på repeat här hemma kan jag meddela er! Lyssna, ni lär inte ångra er



and then she asked me: do I look alright?

Sitter och lyssnar på Babyface - wonderful tonight. Så sjukt bra är den, en miljard gånger bättre än Eric Claptons version.. Fixa den säger jag! Ska börja klä på  mig och så nu, sen drar jag ner till mobilia och shoppar lite. Tänkte mest bara handla träningskläder, känns som att det är dags med nytt nu. Sen idag blir det kanske till att umgås med My, ifall hon kunde. Hon hade planer med sin pojkvän, men skulle se om hon kunde dra sig ur. Auh, sötaste vännen man kan ha, men vem hade inte velat tillbringa en dag med mig, grr.


Höres senare då, lägger upp dagens outfit här med:




 grå/beige pungbyxor - monki
randigt linne/tunika - lindex
mattrosa/lila skor - rules by mary
vit skinnväska - accent by wedins
accessoarer - vit digitalklocka / rosa pärlörhängen (ej med på bild)

min lilla älskling

Min lilla systerdotter Tindra, världens sötaste & snällaste unge <3


 


Och hon fick världens coolaste body i doppresent (hennes andranamn är bubblan, och de flesta kallar henne för just det):


 

Baksidan: My name is bubblan
Framsidan : Bubblan is the shit!


Visst är den cooool?

nyvaken

Nu har jag lyckats vända om mitt dygn igen, wiho! Det innebär säkert att jag ska jobba ikväll haha. Jag somnade igår vid 14.00 tiden, vaknade till igår kväll runt 22.00 och käkade glass. Sen ville jag inte somna, för jag ville kolla på Vänner, men jag somnade ändå och vaknade nu för cirka 30 minuter sen. Ska dricka en pucko och röka morgonciggen. Hörs senare fellas!




glass, i stooora lass!

Gick precis och tog mig lite glass. Mamma var och köpte det till mig förut, mums! Blev jordgubb/vanilj/päron. Så nu ska jag lägga mig i sängen och sätta igång vänner igen och bara mysa! Känns på något sätt skönt att hösten är på väg, blir så mysigt då! Hade massa sms och skit från My när jag vaknade, sorry babe men jag sov :(




Min bästaste vän My

godmorgon världen

God morgon på er.. haha.
Jag somnade förut när jag kollade på vänner och nu vaknade jag igen, men endast för att min blåsa höll på att sprängas! Har redan blivit pigg nu, så får väl sätta igång lite fler vänner avsnitt, hittar massa nya hela tiden som jag trodde jag sett, men som jag inte minns något av, det är kul!

Jag får väl uppdatera på nätterna istället när alla sover, kul för er sen att ha massor att läsa ju ;) Jag tänkte läsa lite i mina GG böcker med. Har någon av er någon Gossip Girl bok?




Dagens shopping

Drog ner på stan som sagt, tänkte hitta något snyggt men fan vad fula kläder affärerna har just nu. Finns liksom antingen bara sommarkläder eller jätte höstiga. Ush! Jag gick till Espresso House och köpte mig en Chai latte som vanligt och strosade runt på stan. Gick inom och kollade min faktura (the main reason att jag gick ner till stan från första början), min telefon var inte klar ännu så får väl vänta lite till. Jag gick vidare till Bokia och införskaffade mig 4 nya Gossip Girl böcker, nu fattas jag bara 3 stycken sen har jag hela serien :) Gick vidare in på Ur&Penn och hittade världens coolaste digitala klockan, för det ultimata priset av... tadaa 20 riksdaler! Köpte 2 par pärlörhängen med, för 10 kronor styck. Jag älskar att snåla fast jag är rik, löning sitter aldrig fel. Nu är alla räkningar betalda, mamma snodde mitt kontokort och gick ner till ICA för att handla hem massa mat åt mig mouhaha, skrev upp en lååång lista till henne, det är min tur att handla hem mat denna månaden, vi delar på det litegrann så slipper jag betala halva hyran. När hon är tillbaka ska jag steka mig en quornfilé, lite klyftpotatis och göra en god sallad. Efter det blir det att vila lite till vänner. Adjöss!



Dagens outfit för mig:



 Röda chinos - Monki
Vitt ribbat linne - GT
Jeansjacka - Crocker
Väska - H&M
Skor (ej med på bild) - Vagabond



Dagens shopping:

(klicka för större bilder)


   

1. Min alldeles egna GG samling
2. Billiga små örhängen
3. Min nya digitala armbandsklocka, freakin fierce!


snyggt va?

shop 'til you drop!

Nu bär det av mot staden, ska bränna upp lite pengar tänkte jag. Kommer kännas sååå skönt! Ska ta en tripp inom telenor med, ska kolla om min mobil kommit tillbaka från lagningen och sen ska jag kolla upp en sak med min senaste faktura, räkningen ligger på mer än 1000 kronor än vad den borde göra, jäkla skit alltså. Men, vi får se vad de säger!

Någon annan som ska shoppa loss idag? Löning för fan, det är helt fabulous!





Jobb, jobb, jobb.. gäsp

Så sitter man på jobb då, har rast till halv 2. efter det ska jag ut och avlösa lite maskiner tillsammans med Nina, Lena & Björn. När vi är klara så är det 30 minuter kvar till jag slutar, skööönt! Nästa gång jag jobbar blir onsdag natt, ifall de inte ringer tidigare och behöver folk vill säga! Hittills har det gått ganska bra, har bara druckit en halv red bull, har 1 ½ kvar nu.

Vad gör ni små nattugglor?

Uppdatering 03:19:
Blir till att sluta 05.30 istället, här är för lite folk för att kunna gå hem.
PÖÖÖÖH, det suger ju! Jag behöver sömn sömn sömn..
En positiv sak är iallafall att man får lön idag, det innebär att det nog blir
ett besök i stan senare idag, mouha! Shopping shopping shopping!









men fan inget anställningsskydd

Jahapp, då var det dags för mig att dra mig mot mitt alldeles fabulousa jobb då. Ska stå och packa bröd i 5.5 timme, yes! I love it. Nej fyfan vad jag är trött fastän jag sovit några timmar, herrejesus! Jag vill gå i skola igen, pöhö :( Men nix, nu är man vuxen och jobbar på och hösten är här nu känns det som, det är redan kolsvart ute.



Så fierce man är på jobb alltså!


I jesus kristus namn

Är nu hemma från dopet. Vi kom dit, så fick jag och Palle (The Godfather) samt min syster, hennes pojkvän, hans mormor och lilla Tindra gå igenom dopet och få våra dikter m.m. som vi skulle läsa. Självklart var jag den enda av oss som skulle ha mikrofon haha. Så typiskt!  Men det gick bra så jag är nöjd, jag stammade inte en enda gång haha.

Nu ska jag sätta igång lite vänner avsnitt och försöka sova till runt 21.00, börjar jobba vid 22.00 fram till 03.30 (om jag har tur) annars är det till 05.30. Puh!


Vad har ni gjort idag?



Testade min nya mössa för ett tag sedan, kommer ha den när jag motionerar ute i vinterkylan!

Dagens outfit

Har inte tid att stå och posa idag, dessutom inte med en mobilkamera (min digitala måååste in lagning nu snart). Men här ni dagens outfit:



Brun/gröna chinos - 365 sunshine
Periskofärgad blus - H&M
Jeansjacka - Crocker (7 år gammal)
Väska - H&M


Nu måste jag göra ett hemmagjort kort, som present till lillan. Jag ska öppna ett bank konto till henne och sätta in pengar varje jul/födelsedag osv. Ganska smart väl?

Christian Siriano - He's freakin' fierce man!

Mamma ockuperade badrummet nyss, så får lägga upp en video på min absoluta favoritdesigner! Hans kläder är underbara och hela han är helt fabulous, vill bara äta upp honom! "I'm kinda a celeberity-- in my own head!"


Ladies and gentlemen: Christian Siriano. His fiercest moments and his fabulous hair!








Did you noticed? "Fierce, Faboulous and Flawless"

Nya höstkläder

Jag behöver nya höstkläder! Har redan massor, men man vill ju alltid ha nytt. Fick hem lite grejer från Ellos förra veckan. Ellos har verkligen skärpt sig, och har riktigt snygga kläder nu!



Mina nya helt fabulousa kläder:






Helt underbart snygg jacka till hösten
Två oversize stickade tröjor som kommer vara urmysiga i kylan



p.s. jag säger då, beställ aldrig från nelly.se! och om ni gör det, och inte gillar kläderna, var noga med att kolla upp vad portot kostar tillbaka. jag beställde en klänning i våras som jag inte alls gillade, och skickade tillbaka den. nu har jag en räkning på 950 kronor hos dem. Jag ringde dem och frågade vad det handlade om, och då sa de - det är för portot ni inte betalade. Nej men en jävla lapp som följde med i paketet skulle tydligen räcka för porto stod det. De borde informera sina köpare mer om hur man ska göra när de vill returnera varor. jävla nelly.se!

Nej dags för lite te och en morgoncigg, sen ska jag hoppa in i duschen. Uppdaterar sen med dagens (dop)outfit. Tjing!

Dagen D, Dopdagen!

Jag hade visst inga problem med att somna inatt, tog väl inte längre än högst en timme iallafall! Vaknade vid 7 tiden, vilket inte är bra.. Ska jobba inatt så kommer ju vara helt slut! Får sova några timmar innan jag börjar, och sen gå hem tidigare om det skiter sig. Men jaha, jag kan inte somna om nu iallafall, har försökt med massor men det går helt enkelt inte. Måste ju förbereda mig för den där jävla dikten med.. Men äh det är ju bara att läsa upp den och sen är det klart.

Finns det några andra som är vakna vid denna tiden en söndag? Eller är jag bara väldigt onormal?




Lilla pluttan! Idag får du ett namn :)


I just want a fling

Har suttit och kollat på vänner nu ett tag, säsong 4. Har 6 av 10 boxar, så det är kung! De sista 4 ska införskaffas nu när lönen kommer :) Tänkte kolla vidare igen, men ville bara skriva lite till er små troll! Imorgon ska man upp vid 9, bloggar innan jag drar iväg till dopet och så, då får ni se den första outfiten i denna blogg. Kan ju bli spännande.

Men innan jag beger mig mot sängen, så kommer här en dagens:

Dagens fundering: Hur jag först hade runt 80 besökare, men sen helt plötsligt hade det gått ner till 5 stycken?
Dagens mat: Oxfilé pizza, mums!
Dagens väder: Regn
Dagens nu: Vänner säsong 4 och försöka somna till det
Dagens borttappade: USB sladd till mobilen
Dagens eftermiddag: Spenderades genom att sova från 12 - 18
Dagens hälsning: Till min lilla My
Dagens "vill ha just nu": Ett jobb med normala arbetstider, orkar inte jobba natt längre
Dagens kväll: Sömn sömn sömn



Bästa vänner kanske?

Märks det att jag och My är bästa vänner?




Dock har vi båda två stylat om våra kalendrar med olika foton och så, och jag måste ju bara säga att min är snyggast! För min har Timbuktu på framsidan, hon har sig själv som bebis (U-G-L-Y). Skoja bara babe, du var helt fabulous som en liten krullis :)

Designskissar by Sabrina

När jag var yngre så ville jag bli designer, det enda problemet var att jag hatade att sy. Jag skippade i stort sett alla lektioner på syslöjden, men på något konstigt sätt fick jag ändå Godkänt i ämnet. Nu tycker jag mest om att skissa och hålla på, rita lite när jag inte har något att göra. Tänkte dela med mig till er nu, but be nice!

 
     

Bildkvalitén suger kanske, but what to do?
(klicka för större bild)


Vad tycks? Absolutely Fabulous va?


You're either in, or you're out!

Hell yes I'm the best!

Nu har man smällt i sig en halv pizza och det känns som att det är dags för lite chill. Känns inte alls som en lördag, jag jobbar ju så udda dagar att jag inte har riktigt koll längre. Ska iallafall sätta igång Project Runway, säsong 5 (6 avsnitt), alltså den nya säsongen som sänds i USA. Kollade hela säsong 4 igår och jag bara älskar det! Så mycket bättre än Americas next top model, älskar att se vad de skapar från en liten/stor budget på någon dag. Självklart vann min älskling säsong 4, fanns ju ingen bättre, no way josé!

Gillar ni Project Runway eller har ni något annat favorit program?



can you please be quiet, I'm trying to die here

Morgan Pålsson är ingen världsreporter, han är en världsstjärna!
Skrattade ihjäl mig igår när jag såg den med My & Nathali.

Idag är det verkligen höst ute, det har regnat sen 5 imorse och det har inte slutat än (eller vad vet jag, när jag sovit ungefär 5 timmar av dagen). Det är kallt och jag sitter med mitt täcke runtom mig. Mamma hade handlat pizza när jag vaknade, men kunde inte äta det då, alldeles för mycket mat när man är nyvaken. Men nu ska jag äta min goda pizza! Oxfilé och bearnaisås, det är deluxe det!

Vilken är er favorit pizza?
För alla er som precis som jag gillar junk food!



Massor av resor

När vi ändå pratar resor, så kan jag berätta mina planer för hösten (förutom massa weekendpresent) och sommaren 09.

 Jag och en arbetskamrat har funderat över att åka till Los Angeles senare i höst, hon har en kompis som bor där, alltså blir det gratis boende - och det gillar vi! Om vi åker runt jul, så blir det till att flyga till New York över nyårsafton och stanna där till den 3:e januari, vilket innebär att min 20 års dag (2:a januari) firas i the big city! Hur coolt är inte det då? Men detta är dock inte helt bestämt ännu.

  

Hollywood & New York

 

I sommar blir det reunion för mig och mina tjejer i Sunny Beach, Bulgarien. Har redan varit där 2 gånger, så nu blir det tredje gången gillt! Kommer bli hur kul som helst :) Vi ska bo på ett hotell vi varit på förut, men enligt hemsidan så är det inte samma hotell längre haha :S Såhär ser det ut nu iallafall, ungefär 100 gånger finare än förut (jag tror det har blivit något fel faktiskt, de kan inte ha byggt upp det här på 2 månader direkt).



Hotell Galab - Sunny Beach

Nattjobbare

Det är jättesvårt att få rätt på dygnen när man är ledig, speciellt för folk som mig som jobbar natt. Idag somnade jag vid 12.00 tiden och vaknade nyss. Jag kan inte vara vaken inatt heller utan måste sova, för imorgon vid 9.00 är det dags att gå upp inför dopet, att göra sig iordning och sådär. H-E-R-R-E-G-U-D, hur ska jag klara mig? Vet ni några tips som gör att man somnar gott? Sömntabletter är så äckligt tycker jag :(




Vad har ni sötnosar gjort annars idag, medan jag sovit sovit sovit?!



100 % scenskräck

Imorgon ska min underbara lilla systerdotter döpas. Tindra Bubblan Elsie Lindsjö Malmros. Jag vet, nästan på snudden till barnmisshandel med alla namn, men det är iallafall vad hon ska heta. Tindra kommer vara hennes förstanamn och jag ska få vara gudmor! Så himla kul, förutom att min syster tvingar mig att läsa upp en dikt i kyrkan.. Mindre roligt får jag säga, speciellt när det är framför 60 personer.. Scenskräcken börjar falla in nu..


Men visst är hon underbart söt? Min lilla bubbla!



Mina resmål

Jag har fått lite tips på resmål för en weekend, som jag ska bjuda min mamma på i 50 års present. Satt och funderade över vad jag verkligen se ute i världen (eller i detta fallet, Europa) och jag kom fram till att det är så många olika saker jag vill se, så tänkte skriva upp vad det är jag vill se i mina "favoritländer" och det lär nog bli något av dessa länder jag väljer. Mamma är intresserad av ungefär samma saker som mig, men inte kan hon klaga om jag vill se något hon inte vill se, för det är jag som betalar :)

Frankrike/Paris:
Självklart blir det ju till att se Effeiltornet, annat vore bara dumt! Förutom det så är det Notre Dame, Moulin Rouge, Arc de Triomphe, Musée du Louvre och Disneyland som lockar mig dit.



England/London:
Jag har alltid velat gå till Madame Tussauds och kolla på alla vaxfigurer, det verkar hur coolt som helst! Annars är det ju det vanliga som Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Tower Bridge och Londons egna Time Squire - Piccadilly Cirkus som lockar.



Tjeckien/Prag:

Alla dessa kyrkor som ska finnas i Prag, jag har alltid gillat kyrkor. Jag vet inte varför faktiskt, eftersom jag absolut fullkomligt hatar kyrkogårdar, jag är rädd för att vara där även på dagtid. Annars verkar S:t Veitskatedralen vara mäktig, har ju läst om den massor eftersom det är Prags symbol så att säga. Karlovo namesti sägs vara Prags egna Central Park, något man bara måste kolla in!



Italien/Rom:

När man tänker på Rom, då tänker man nästan automatiskt på Colosseum och dit vill jag sjukt gärna åka! Det är ju en symbol för staden, så det är självklart man ska dit. Petersplatsen/peterskyrkan måste jag åka till, en av världens mäktigaste kyrkor så självklart ska jag dit! Spanska trappan och Piazza Spagna vill jag också jättegärna till, känner till det stället via Top Model faktiskt haha, när de hade en photoshoot där. Men ja, verkar häftigt som fan!




Hoppas nu att ni vill hjälpa mig att lösa denna konflikten i mitt huvud! Vill åka till alla ställena, men plånboken säger nej, endast ett! Ni kanske själv har varit i dessa städer och har andra tips på sevärdheter, shoppingställen eller restauranger? Alla tips är välkomna! Hoppas att ni som inte hört om dessa platserna förut kanske får lite inspiration och vill åka dit så småningom (:


Ni är bäst!

From Paris to Berlin? Rom, Riga eller kanske Prag?

Först och främst så får jag väl säga Välkomna till min (ännu en) nya blogg! Jag kände för lite förnying, men ville ändå inte radera min gamla (sabbi.webblogg.se). Bloggen jag hade innan den förra, den var ganska framgångsrik men en dag kände jag att jag inte tyckte det var kul att blogga längre, inte på en nivå där man ständigt måste förnya och komma på bra saker, så jag lade ner allt. Men nu är jag back on track och som bloggen heter, så är den freaking fierce! Eller ja, den kommer bli det när jag fått iordning på designen, den är snart klar kan jag förtella :)


Nu till det lite mer roliga;

Min kära mamma nollar för 5:e gången den 17 september. Och jag har alltid sagt att jag ska ge henne något extra fint i 50 års present. Först var det snack om en resa till Thailand, men som vanligt blev det mest mycket snack och lite verkstad.. Men sen hörde jag med henne lite om vilka länder hon hade velat resa till och så och då sa hon Paris, vilket är en av de städerna jag också vill åka till! Saken är den att mamma inte vet om att jag ska bjuda henne på någon resa, så det kvittar ju vilket land jag väljer, men här behöver jag er hjälp! Vi ska åka på en weekend på 3-4 nätter och vi kommer åka den 26 september, efter att jag kollat in mammas lediga dagar. Kruxet är att jag inte kan bestämma mig för vilket land! Jag har såklart kollat runt på resor till Paris, men de flesta ligger över min budget! Jag sade från början att resa+hotell inte får gå på över 4000 kronor.. Jag vet, liten budget, men hey! Jag måste leva lite med. Fickpengar och sånt är redan fixat, och nu återstår bara själva resan. Jag behöver bara er hjälp! Vilket av följande länder låter bäst att åka till? Vart tror ni man kan uppleva mest? Massa kulturella saker vill vi göra, och om det blir Paris så åker vi självklart till Disneyland! But HELP! Har ni själv varit i något av länderna? Ge mig tips isåfall! Tänk på, inte mer än 4000 kronor! Ni får gärna komma med fler tips på weekend-länder!

London
Paris
Prag
Riga
Rom
Skottland
Berlin
Barcelona
Venedig
Madrid

Uppskattar er hjälp att göra min mammas 50 års dag till den bästa! Som tur är känner hon inte till att jag gjort en ny blogg, så mihi hon vet inget. Och resan kommer bli en överraskning, på flygplatsen.

RSS 2.0