kändisfödelsedagar!

Idag säger vi grattis till både Alexis Bledel och Nick Jonas (från The Jonas Brothers) som fyller år idag.



Alexis fyller 27 år, kan man inte tro. Jag tycker hon ser ut att vara runt 18-19 år när man ser henne i filmer som The sisterhood of the travelling pants (Där Serena från Gossip Girl även spelar med) eller Gilmore Girls. Stort grattis iallafall :)




Nick fyller bara 16 år, ja ladies han är 92a - en liten skit alltså! Han ser dock äldre ut än sin ålder, men är nog den i hela gruppen som är fulast enligt min mening :P Fast jag tycker inte någon av dem är speciellt snygg ändå.

nyttiga nötter

Har precis tagit mig ett långt skönt bad, nu sitter jag med handduk på huvudet och äter wasabinötter, mycket gott! Ska fortsätta äta dem och kolla på Samantha who? :)

beställt från Bellme

Har precis beställt hem ett silverschampoo från L'Oreal på Bellme.se
Jag använder redan ett silverschampoo från Toni&Guy, bäst är det, men eftersom det på Blondinbellas shop var så billigt så köpte jag det med. Bara att vänta på det nu och se om det är lika bra som Toni&Guy.
För er som inte vet vad silverschampoo är, här kommer en beskrivning:

"L'Oreal Silvershampo tar bort gula toner i blont hår och ger glans och lyster till ljust hår. Blont, grått eller vitt hår blir vackert glittrande och håret blir mjukt och smidigt. Teknologin Gloss Protect System innehåller ett aktivt ämne som neutraliserar keratinets gula ton. Katjoniska polymerer och silikonderivat mjukgör hårfibern och aminosyror ger håret ny vitalitet." - bellme.se


Denna vecka eller nästa kommer mina andra kläder jag beställt. Ska ta fler bilder på de jag redan fått hem, har ju inte lagt upp det ännu, men har inte orkat riktigt. Kommer nu vilken dag som helst! Nej nu ska jag kolla på den svenska versionen av Hål i väggen, även om det är 100 gånger bättre i den japanska/kinesiska verisonen. Just looove it!

2 dagar kvar tills mami fyller bigtime! Snart London för oss, hurrey!



bild från bellme.se


bye bye

Nu har min bästa vän åkt ifrån mig, två veckor är hon borta. Jag hoppas hon skickar massa kort iallafall, och inte blir såld där borta i thailand.


tjouh

My är här, har varit det sen 5 tiden ungefär. Jag har byggt på mina naglar själv, blev helt okej faktiskt! Snart kommer pappa och hämtar mig, då ska jag hem till Ann och festa med henne Milla och Jessica, sen blir det utgång! Fabulous!

LÅÅÅNG SHOPPING DAG!

Blev en lång dag med Jessica.
Cyklade som en dåre hem till henne, var alldeles svettig när jag kom fram haha. Vi käkade lite lunch och sen åkte vi iväg till eb för att handla skor! Hittade typ ett par fina, glömde köpa dem dock haha. Får göra det sen en annan dag. Men jag kom iallafall hem med massa nya saker! Kolla in här






1. Liten present till mamma (Mamma-ljus) & födelsedagskort
2. Nödvändiga saker att ha, som pads, näsdukar, deo & tuggummi!
3. Nagelpåbyggning. Blir fan som att gå iväg och bygga, älskar dem!
4. High school musical film, hihi :)
5+6. Bodysar till Tindra, en rosa och en grå
7. Mörkblå jeans, skitsnygga!!
8. Bikini överdel som jag fick av Jessica, hon ville bara ha trosorna :) Denna kommer jag inte ha på stranden, kommer ha den under festlinnen, för den är fiiieeerce!


Kom hem sen igen, käkade tacos med hennes familj, mumsis! Efter det cyklade vi upp till fotbollsplanen där hennes pappa skulle möta hennes lillebror i en fotbollsmatch, P9 mot typ 40+ åringar, skiiitkul! Speciellt att de små vann med :) Vi cyklade hem till Jessica igen sen och kollade på Doobidoo och sen Hipp Hipp, höll på att somna då (varit vaken sen 4 imorse) så jag tog bussen hem. Nu ska jag sova så jävla skönt :D


Imorgon är det fest, and I like it!

9 värvningar

Just nu har jag nio värvningar på Gratisbio, bara läsare :) Tackar tackar säger jag! Ni andra som inte värvats, why? Är ni redan medlemmar eller orkar ni inte? Måste jag tillägga att det jag får där ifrån kommer att lottas ut i bloggen? Yes it will, men bara till de som jag har värvat! Så kom igen, bli medlemmar ni med, vem vet, kanske behöver jag inte ens lotta ut något, ni kanske skaffar alltihop själv?

Bli medlem du med: Gratisbio.se
KOM IGEN NU! YOU CAN DO IT!
(ps. om värvningsrutan är tom, fyll då i saabrina)


GratisBio.se



Nu ska jag cykla hem till Jessica, sen ska vi iväg och handla. Jag ska handla skor, wihoooo! :) Update laaaater

Nya kläder!

Igår hämtade jag ut tre paket med ännu mer kläder.
Det var 2 cardigans, 1 par jeans och babykläder. Väntar bara på mina andra paket nu :)

OBS, bilder kommer upp sen, hinner inte just nu!

lämna en tanke

Jag tycker vi alla sitter tysta en minut och lämnar en tanke åt alla som drabbades av terrorattackerna mot World Trade Center 2001, för 7 år sedan.. tiden har gått ofattbart snabbt känns det som.




(Godkänner och svarar på alla kommentarer senare, är fruktansvärt trött nu.. Snart varit vaken i 24 timmar)

VECKANS COOLASTE!!

Tankade hem nya säsongen av Americas got talent.

Där är en kille med som heter Derek och är Britney imitatör. Kolla in videon, han är GRYMT lik henne. Jag blev CHOCKAD! Jag trodde dessutom att det var en tjej först, men när han sa att han hette Derek åkte min haka ner 1000 mil!


KOLLA:


Pigg som en nötkärna

Jag kan inte somna, det går bara inte. Jävla skit.. Får sysselsätta mig med lite tv serier då, nu ska jag se på Americas next top model, säsong ELVA! MAHA, ni är bara på tian här i Sverige tänkte jag säga, men jag menade på svensk tv. Såg säsong 10 för snart ett år sen typ. Nej, dags för säsong 11 :) Har två avsnitt nu.


PÖH!

Shortstory by Sabrina

har lagt upp denna förut i min gamla blogg.
länge sen jag skrev något, får väl lägga upp denna gamlingen från 2006.
Skrev den när jag var alldeles heartbroken efter ett långdistans"förhållande".


konsten att bli förälskad:

Steg 1. Två blanka ögon & en léende mun, en tryckvåg av karisma. Ett fotografi som fastnar på näthinnan. Ord för ord, rakt in i hjärtat, en lycka som sprider sig i ådrorna. Två hjärtan som sakta börjar slå i samma takt, känslor som sakta vävs samman.

Steg 2
. En lysande display, ett léende, ett svar & mil bort, ett annat léende. En smiley, en ros, ett hjärta. Små symboler som värmer upp en i höstmörkret. Små små ord, men ändå så stora. Så stora att drivkraften tar över.

Steg 3
. Det första mötet, nerver som hoppar, fjärilar som dansar, en värme som sprids genom hela kroppen. 2 par skakande armar som omfamnar varandra, två själar som möts. Två läppar som sakta dras mot varandra. Ett hjärta som fylls med kärlek. En tanke som tar form: "Dig vill jag alltid vara nära".

konsten att aldrig mer förföras:

Steg 1. Ett sug i magen, svartsjuka som kommer fram. Händer som skakar, en klump i halsen. Tårar som sakta rinner motvilligt ner för kinderna. Ett krossat hjärta.

Steg 2
. Känslor som svalnar, tankar som föträngs, minnen som suddas ut. Ett liv som går vidare, utan den där pusselbiten som passade så bra.

Steg 3.
Sex bokstäver, ett ord, som får allt att rasa samman; Förlåt. Tolv bokstäver, tre ord och alla minnen, känslor och tankar återuppstår; Jag saknar dig.. Ännu fler känslor kommer fram och ännu fler tankar, tankar om hopp. Äntligen ska det fungera.

Steg 4
. Händer som ännu en gång flätas samman, armar som kramar om varandra igen, hårdare än någonsin & läppar som trycks mer mot varandra med om möjligt ännu fler känslor.

Steg 5.
Ett svek. Förtvivlan, irritation, aggresivitet. Hårda ord som är värre 1000 slag. Ord som spelas upp om och om igen. Ett löfte inuti själen; jag ska driva bort dig ur mig, för alltid, du ska inte få förstöra mig mer. Tårar som tränger fram under ögonlocken, men en ny tanke som bildas och blir starkare; Aldrig mer ska jag gråta för dig.


Copywright @ fierce.webblogg.se

två artister i världsklass

Då har även jag sett kvällens idolavsnitt, och jag måste säga.. jag är hänförd över vilka talanger som faktiskt finns i vårt lilla land. Satt och asgrinade när Anna hade sjungt klart, hon blev ju så glad! Hon var verkligen sjuuuukt bra. En av de andra jag tyckte om jävligt mycket och säkert kommer bli min favorit i slutauditions osv är Erik Ljung som sjön I'm Yours. Fick gåshud av hans sång, och han var sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt snygg! Yummie!

Kolla in båda två här:

Anna: (länk till ett klipp på tv4.se/idol)
Erik: (länk till ett klipp på tv4.se/idol)


Nu sitter jag och beställer hem en hemlis.. Kan avslöja för er att det kommer komma upp en tävling här i bloggen, nästa vecka någongång, där jag lottar ut en Idol DVD!  Kul va? Håll utkik för mer info om tävlingen!

Vad hände med våra gamla idoler?

Vad här hänt med de gamla idolerna från 2004-2007?
Kolla in här:


2004:


Darin Zanyar
Blev direkt en riktigt stor tonårsidol och har haft otaliga hittar. Money for nothing, Why does it rain och Step up. För två år sedan släpptes albumet Break the news i Sverige och förra året gavs skivan också ut i Mellaneuropa och där har Darin under våren turnerat.


Stina Joelsson
Stina blev konstant hånad av juryn och därför var det förvånande för många att hon efter programmet blev tillsammans med Daniel Breitholtz. Förhållandet höll dock bara något år. Av Stina har man därefter inte hört mycket annat än att hon jobbar på Trygg&Hansa i Växjö.



Lorén Talhaoui

Pigga tjejen Lorén Talhoui var till en början ihop med Idol-kollegan Daniel Lindström, men sedan blev hon mycket omskriven för sitt samarbete med de svenska hiphop-grupperna Infinite Mass och Rob´n´Raz. Har pratat mycket om att hon spelat in låtar till ett album, men än har det inte kommit ut. Lorén har också varit programledare på tv400.

Fillip Williams

Gav efter Idol ut skivan Touch my hair som dock inte blev någon större succé. Filip berättade förra året att han numera jobbar med turistshower på ett charterhotell på Mallorca. Han har också försökt sig på en teaterkarriär och var nära att få en roll i svt:s Leende guldbruna ögon.

Daniel Lindström

Vinnaren från 2004 inledde karriären starkt med storsäljaren ”Coming True” och utnämnandet till årets svenska artist 2004 på Nordic music award. Därefter har karriären gått tyngre, men nu jobbar Daniel Lindström på med sitt tredje album. Har dessutom gjort ett flertal gospel-spelningar den här våren.



2005


Sibel Redzep

Gick långt, men slutade trea som 16-åring. Sibel knep mångas hjärtan men karriären tog inte fart som förväntat. Sibel Redzep satsade istället på att gå färdigt skolan. I våras var hon tillbaka på musikscenen igen med låten That is where I´ll go som var med i Melodifestivalen – och slutade på sjunde plats i finalen i Globen. Under våren har hon släppt sitt debutalbum The Diving Belle som spelas flitigt på radio.

Jens Pääjärvi

Flyttade hem till Norrbotten igen när Idol-hysterin lagt sig. Jens är fortfarande inriktad på en musikkarriär och har gått den ettåriga musiklinjen på Kalix folkhögskola – nu är siktet inställt på musikhögkolan i Piteå eller någon annan musikutbildning, men när det blir är i dagsläget oklart. Jens gav i vintras ut albumet This is för nedladdning.

Måns Zelmerlöw

Efter att ha slutat femma i finalen har Måns Zelmerlövs karriär gått spikrakt uppåt. På hösten 2006 vann han Let´s Dance tillsammans med Maria Karlsson och spelade huvudrollen i musikalen Grease i Malmö. På våren 2007 var han nära att vinna Melodifestivalen med jättehitten Cara Mia – som han sen släppte på albumet Stand by for…. I höstas och i våras har han också spelat en av huvudrollerna i musikalen Footlose i Stockholm och Göteborg. Privat var han otroligt het efter att han och hans långvariga flickvän gjort slut, men ex-Abba teens-stjärnan Marie Serneholt lyckades till slut fånga Sveriges hetaste ungkarl.

Agnes Carlsson

Vann Idol 2005 och fick bara två veckor efter segern släppa sitt debutalbum Agnes. Knappt ett år senare kom uppföljaren Stranded. På hösten sen verkade det som att Agnes Carlsson skulle få vara med i Melodifestivalen 2007, men efter en intervju i Aftonbladet blev hon diskad. Efter ett lite lugnare 2007 var Agnes tillbaka som frontfigur för MQ:s julkampanj tillsammas med finalkollegan Måns Zelmerlöv. Och i våras ledde Vänersborgstjejen en kör i TV4:s storsatsning Körslaget.

Sebastian Karlsson

Var nära att vinna, men Agnes blev för svår till slut. Sebastian har därefter fortsatt musikkarriären med skivan Sebastian som kom nästan direkt efter finalen och med The vintage virgin. Båda dessa skivor har sålt guld och med låten When the night comes falling från den senare gick Sebastian till final i Melodifestivalen förra året. Sebastian är nu sysselsatt med att spela in sitt tredje album som väntas släppas senare i år.


2006


Markus Fagervall

Norrbottningen vann Idol 2006 och fortsatte sedan i ett rasande tempo. Skivan Echo Heart kom i december 2006 och därefter var det ett evigt turnerande tills Markus fick problem med hälsan och fick ställa in en del konserter. Markus hann också med att spela in en del reklamfilm. På hösten 2007 bestämde sig Markus Fagervall och skivbolaget Sony BMG att gå skilda vägar och än har Markus officiellt inte berättat vilket hans nya bolag blir. Han säger dock att han jobbar på en ny platta.

Cissi Ramsby

Sångerskan fick ett stort genombrott med den officiella pride-låten förra året. I´m Gay med 6AM nådde förstaplatsen på singellistan. Dessutom blev hon utsedd till årets Homo på Gaygalan. Cissi har därefter gått vidare till sitt gamla band – Vinestreet från hennes hemtrakt Järvsö. De har gett ut en EP.

Erik Segerstedt

Var nära att slå Markus i finalen, men åkte till slut ut från tävlingen för tredje gången. Erik har dock haft en bra inledning på karriären därefter. I februari 2007 gav han ut debutalbumet A different shade, men det var med bandet E.M.D. som han startade tillsammans med idolkollegorna Mattias Andréasson och Danny Saucedo som försäljningssiffrorna rasade i höjden. De har gett ut albumet A state of mind.

Johan Larsson

Efter Idol blev det tyst om Vänersborgskillen Johan Larsson. Ett år efteråt sa han att han hade planer på gång för en fortsatt musikkarriär, men än så länge har den inte nått ut till massorna. Har fortfarande inte gett upp hoppet om att bli en musikidol på riktigt.

Felicia Brandström

Västkusttjejen har efter Idol satsat på att livnära sig på musiken och har lyckats med det. Felicia Brandström har flyttat till Stockholm för att vara närmare musikeliten och nu spelar hon på olika evenemang och jobbar också med att skriva egna låtar och åt andra. Felicia har också planer på en egen skiva, men än finns det inget närmare att berätta om den.


2007


Marie Picasso

Idolvinnaren från i höstas har precis som tidigare vinnare haft ett hektiskt program direkt efter programmets slut. Marie har på grund av sjukdom tvingats ställa in en del spelningar, men hon har haft otroligt många så alla fans har ändå kunnat se henne. Nu har Marie Picasso ett fullspäckat sommarprogram också så än blir det inte vila. Albumet Secret har sålt bra.

Andreas Sjöberg

Gillades mer av folket än av juryn. Andreas har efter idol satt igång med skivinspelningar för ett litet bolag – på albumet har bland annat rutinerade Danne Attlerud som förut skrivit åt Nordman och Fame varit inblandad. Första singeln skulle ha släppts i maj, men än har vi inte hört den. En av Andreas drömmar är att vara med i melodifestivalen och han siktar nu på att skriva en låt till nästa uttagning.

Mattias Andréasson

Är den trejde medlemmen i E.M.D. som har gått bra på listorna i Sverige. Läs mer om bandet högre upp under Erik Segerstedt.

Daniel Karlsson

När Daniel blev utröstad som fjärde kvarvarande blev jurymedlemmen Daniel Breitholtz så förbannad att han sparkade ett hål i väggen på sin loge. Efter Idol berättade Daniel i mars i år att han och Amanda Jenssen är ett par. Och i maj lät han meddela att arbetet med den nya plattan, som han gör tillsammans med låtskrivaren/producenten Daniel Bengtsson, fortfarande pågår. Beräknad release någon gång senare i år.

Amanda Jenssen

Såg till att mantrat ”det går alltid bättre för tvåan i Idol” lever kvar. Debutsingeln Do you love me blev nämligen en landsplåga och i april kom andra singeln Amarula tree. Och i maj kom så albumet Killing my darling. Ingenting talar för att det inte ska sälja bra.


Övriga idoler vi minns

Ola Svensson

Var med i Idol 2005 där han slutade åtta. I april 2006 tog sig hans debutsingel Rain in på första plats på singellistan. Albumet släpptes månaden senare och Given to fly tog sig också in på listorna. Ola var sedan med i tv-laget i fotboll med andra kändisar. Förra året kom andra albumet (Good enough) och Natalie blev en storsäljare. Ola var också med i melodifestivalen i våras och tog sig till andra chansen där dock Idol-kollegan Sibel blev för svår.

Danny Saucedo

Danny var med i Idol 2006 och slutade på sjätte plats. Förra året blev framgångsrikt och singeln Tokyo från albumet Heart Beats sålde bra – tillräckligt bra för en topplacering på Singellistan. Singeln If only u som Danny gjorde tillsammans med Therese Grankvist snurrade också bra på radio. På hösten förra året var det sedan dags att dra igång E.M.D. som du kan läsa mer om ovan.


(källa: aftonbladet.se)


Vilka var era favoriter?
Den jag minns att jag gillade mest var Agnes, sjukt glad blev jag när hon vann.
Jag köpte biljetter och såg hennes konsert dessutom :) Supersöt tjej privat dessutom!

favoritprogram

Mitt favoritprogram på tv just nu är helt klart Vem kan slå Filip och Fredrik?

Det är så sjukt underhållande så det är inte sant! Och vilka grenar de gör! Såg ni stötarna? Haha, höll på att skratta ihjäl mig när jag såg Filip. Ush nej, detta kommer jag följa helt klart! Längtar till när Extra Extra och Musikmaskinen börjar med, verkar vara kul (Musikmaskinen).

Nej, om man skulle knyta sig igen.. Försöka iallafall, blev ju pigg nu!



jäääkla idol!

Jag missade det!  Jag missar alltid program jag ser fram emot! "Somnade till" vid 12-13 tiden, och vaknade nyss haha :( Både jag och mamma är ganska sjuka med, och mamma vaknade nyss hon med och utbrast "jag trodde det var morgon!". Det trodde jag med.. Nej jag ska lägga mig igen och sova, likabra. Annars blir dygnet sjukt omvänt!


Såg nyss att jag hade 4 nya paket att hämta ut imorgon, så imorgon blir det massa mer klädeeeer :)



Var Idol bra idag? :(

Nytt paketavi! Nya kläder! Wiho!

Det gick bra hos kirurgen idag, förutom att jag glömde höra vad jag ska göra angående min läpp haha. Aja, får väl gå till vårdcentralen och skaffa mig en remiss till operation istället. Gick iväg till Möllans spel och livs eller vad det nu heter, och hämtade ut ett paket från Ellos, good, nu fattas det bara 5 till... :P De kommer nog nästa vecka nångång.

Detta var vad som fanns i dagens paket:



Brunt flätat armband
Grå klänning (till tjocka strumpbyxor och stövlar - wow!)
Vit mysig och stilig kofta

(samt en vit tunika som var för stor som mamma fick! jag kommer dock ha den nästa sommar på beachen över min bikini, ursnyggt!)

Sitter och headbangar (skrev precis hangbangar haha) till ABBA (eller ja, skådespelarna från filmen är det ju som sjunger i dessa låtarna..), och ska nu klicka hem 2 par stövlar till mig och 1 par till mamma från skopunkten.se, I love shoes! Budget passar mig bäst dessutom!

Kirurgdags!

Nu ska jag strax pallra mig iväg till sjukhuset för en kontroll hos min kirurg (Malmös bästa kirurg, blev utsedd till huvudchef på hela sjukhuset efter att han opererat mig har jag för mig, han är iallafall bäst!). Tar ju inte så lång tid att gå dit, bara att gå över Södervärn, 3 minuter typ, sen är man framme vid den gamla bekanta byggnaden :P Mitt emot BB ligger "min" avdelning, kommer nog bara tänka på när Tindra föddes och hur man satt där och väntade och väntade. Stackars dem som sitter och väntar nu, oooolidligt! Efter sjukan ska jag gå iväg och hämta ett paket, ingen aning vad det är eller vart det kommer ifrån, men antar att det är kläder som jag beställt, eller nåt annat skoj!


Nej, nu ska jag dricka upp mitt gröna te och sen gå, man vill ju va i tid!


Puss godingar!



Saknar sommaren lite redan..


say that your heart will go on without breaking

Har hittat mig en ny favoritlåt just nu, Da Buzz - Without breaking. Sjukt härlig är den! Och ännu härliga är den i den indiska tjejens version i Idol, haha hon var ju helt underbar! Tyckte hon var så sjukt söt.




Godmorgon på er allihop :) Vad gör ni för något?
Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 10, då ska jag till min kirurg!

Dessutom sitter jag och längtar efter julen, ja ni hörde rätt.. Julen..




Världens bästa julsång.. Jag ryser när jag hör denna, älskar julen

You can dance, you can jive, having the time of your life

Dags för mig att dra mig till sängen då.. Ska upp halv 9 och va på sjukhuset 10. Wish me good luck älsklingar!

Btw, Leonardo di Caprio förtjänar 100 stycken Oscars för sin prestation i What's eating Gilbert Grape


Kamera

Som ni kunde läsa innan så gick inte min kamera att fixa, fast jag hade garanti.. Köp aldrig något av Teknikmagasinet säger jag bara.. skitaffär.

Tänkte be om lite tips på bra kameror? Måste ha en, jag bara måste. Speciellt nu när jag åker till London, vill ha massor av bilder med mig hem. Så help me please, små sötungar!


Dessa kameror är de två senaste jag haft (på 6 månader..) den första blev stulen och nu den senaste gick sönder. Vill helst inte köpa någon av dem igen, utan prova på någon ny.



Den svarta från Samsung var sjukt bra!


Ge mig tips! Vilken använder ni själva? Vilken önskar ni att ni hade?
PS: vill inte ha en systemkamera!

Kirurgdags imorgon

Imorgon ska jag vara hos min kirurg klockan 10.00, kommer bli svårt att somna ikväll eftersom jag gick upp vid 19.00... Får försöka lägga mig i sängen och intala mig att jag måste sova för att kunna komma upp i tid imorgon. Ska på en vanlig undersökning för att se vad det är som gör ont theese days. En natt på jobb kände jag bara ett knak och en fruktansvärd smärta som höll i sig i 5 minuter ungefär och nu varje dag känner jag efter om jag har ont, och det har jag bannemig!
Ska kolla upp med min överläpp imorgon med, om man kan operera den snart. Big lips för livet!

På tal om big lips, så satte jag nyss på lite lip plumper på läpparna, svider satan nu, men stora är dem :D


Vem kan slå filip och fredrik?

Jävla kul program det där, det kommer jag att följa iallafall! Synd att man inte fick se hoppet som Fredrik skadade sig i (det som stod i tidningarna). Nu håller jag på att tappa upp ett bad iallafall, ska tända ljus och sätta på avslappningsmusik. Tänker läsa Frida tidningen jag köpte med, och imorgon ska jag och mamma köpa nya höstskor på skopunkten, billigt och bra! Tänker köpa ett par på Din sko sen med som jag hittat, sjuuuukt sköna!


Nej, men uppdatering efter badet, puss!

Dagens shopping

Är så arg och besviken just nu. Jävla fitt-teknikskitmagasinet som inte tar emot min kamera fast jag har garanti på den. De anser inte att min garanti täcker de skador som finns på kameran. Jag förklarade för den fulla snubben i kassan 100 gånger - bucklorna på kameran struntar jag i, de har funnits sen jag fick kameran och jag tappade den i golvet på studenten! Det som behöver åtgärdas hände för ett par veckor sen. ÅÅÅÅH blir så arg! 2000 kr ut i sjön, dessutom måste jag köpa en ny kamera nu.


Köpte iallafall lite grejer med, 2 ansiktsmasker och studio hot straight från Loreal, måste ju använda skyddande grejer för mitt svall nu när jag plattar det varje dag. Köpte även hem den nya Frida tidningen, bara för jag ville se vad det stod om Kenza, hon verkar gilla Frida eftersom hon alltid är med där. Jag kände mig som en tioåring när jag la fram den i kassan dock..


Nej, dags för käk nu. Och tv. Och agressiva utbrott ang. kameran

godmorgon världen

Nu vaknade jag.. Det är nog dags för mig att vända om dygnet igen :P Somnar vid 10.00 på förmiddagen och vaknar vid denna tiden, helt onormalt.  Hade fått ett sms att jag fått kläder som jag ska hämta ut, får göra det imorgon. Nu ska jag iväg och lämna in min kamera, samt köpa torrschampoo och bed head produkter.. Något mer var det.. Ja just ja Strumpor :)


Vad har ni gjort idag sötisar?

Favoriter


Sitter ni ibland och funderar över roliga hemsidor för shopping? Bra sminkmärken eller parfymer? Vilka tidningar som ger bäst kändisskvaller eller modetips? Det är något jag gör nu, sitter och funderar. Någon borde länka till massa bra sidor tycker jag, men eftersom jag själv bara sitter och glider runt på youtube, så kan jag lika bra lägga upp en lista på mina favoriter, så ni andra får inspiration.


Favorit..

- Shoppinghemsida: Ska jag vara ärlig så handlar jag mest och oftast på Ellos eller H&M, mest för att de har ursnygga kläder till bra priser! Men annars gillar jag stylebystars (deras klänningar är underbara), forever21 (ursnygga kläder, skor och väskor till sjukt låga priser) och asos (skor är något man borde inhandla här).

- Smink: Mina favoriter är de jag själv använder, alltså: Foundation från Dior Forever, matt puder från Loreal, bronze puder från H&M (bäst!), mascara från Helena Rubenstein, Pumping lipgloss från too faced (Nelly.se)

- Skvallertidningar: Veckans Nu! är min favorittidning när det gäller skvaller. Det är bra utbud, massor av kändisskvaller, både från vårt fastland och ute i världen samtidigt som den är jättebillig! Andra tidningar jag gillar är Bild och In Touch.

- Modetidningar: Veckorevyn, Glamour, Elle och Vouge. Främst VR, eftersom där är så mycket mer än bara mode, även om det är modetipsen man är ute efter, och VR är fullt av bra tips!

- Biofilmer (just nu): MAMMA MIA!! (kan ni ha missat att det är min nya favoritfilm?), Sex and the city och Kung fu panda. Det är de enda jag sett den senaste tiden på bio, tyvärr haha.

- Filmer: A  walk to remember (finns nog ingen sorgligare film i hela världen, detta är en av få filmer som får mig att gråta och hulka som ett litet barn som blivit av med sin favoritbarbie),  Rent (en riktig böl film det med), Råttatouille,  27 dresses, Morgan Pålsson och John tucker must die. Det finns ju hur många bra filmer som helst som jag har som favoriter, kan omöjligt komma på alla nu.

- Musik: Just nu lyssnar jag mest på alla låtar från Mamma Mia filmen, haha. Annars är det Arash - Suddenly, Ferige - Labels or love, OAR - Shattered, Da Buzz - Without breaking, Pink - So what och Enrique Iglesias - Can you hear me, som spelas högst just nu i min mp3.

- Designer: Jag avgudar Mui Muis väskor, ursnygga allihop! Jag hade dött för en Betsy Johnsson klänning, och jag blir alldeles lyrisk av Christian Sirianos design. De är alla av högsta världsklass.


Hoppas jag hjälpte er lite iallafall :P

Resa med Blondinbella & Kissie

Läskigt värre, Blondinbella ska spendera en weekend i London samtidigt som jag. Vi kommer inte alls bo långt ifrån heller dessutom. Kul ifall man ser henne på stan eller något! Samtidigt som min My ska till Thailand, ja då ska Kissie också dit haha. Ingen aning om dem ska till samma ställe, men kul iallafall! Speciellt när My dissar Kissie i sin blogg nätt och jämt! Har suttit och lyssnat på ABBA låtar hela kvällen, så himla bra med Amanda Seyfried, Meryl Streep och Colin Firth.

Tvättade precis av mig allt smink och satte på en ansiktsmask, när 15 minuter gått drog jag av den (alltid lika mysigt) och smörjde sen in mig med min Clinique nattkräm och sist men inte minst... tandkräm på mina blemmor :) Har man dålig hy så har man!

Imorgon ska mamma ringa min kirurg och boka in ett möte, jag har inte blivit vuxen nog att göra det ännu, vet inte vad man ska säga osv. Måste till vårdcentralen en dag snart med, och be dem titta på min läpp så jag kan få en remiss till plastik kirurgen, ska fixa min överläpp förhoppningsvis. Håller tummarna! Orkar inte med min läpp som den är just nu.



Dessutom saknar jag mitt långa hår sen i somras..
Kanske dags att sätta i det snart igen?



(på besök i sundsvall, juni 2008)


Photos @ Sabrina

Bilder på min nya fina "oversize" bolero, så sjukt snygg och skön! Tänker ha den till ett par jeans och något linne. Inte till fest, utan mer slappdagar :)



( en blek och dödsförkyld sabrina)


Sjukt dåliga bilder blir det med mobilen, så nu ska jag sätta igång och luslänsa lägenheten i jakt på mitt garantikvitto till digitalkameran, den MÅSTE in på lagning. Min älskade fina lilla rosa sak, du måste bli hel <3




uppdatering 01.18: haha tog mig 2 minuter nu, så hittade jag kvittot :D
Ska åka och lämna in den imorgon, så snart kommer det foton vaaaarenda dag här i bloggen :)

Shopping och bio

Kom hem för ca. en timme sedan, var och shoppade lite med Nattis och sen åkte vi och såg Mamma Mia på bio. HERREGUD VILKEN BRA FILM! Nathali började såklart gråta under filmen (men vilken film gråter inte hon av?). Jag satt med Gåshud och rysningar, hade tårar i ögonen och bara njöt! Så fin film och alla dans och musiknummer. Åh jag älskar den! Den finaste låten enligt mig när var Sophie & hennes 3 pappor sjöng Our last summer, då rös jag rejält! Colin Firths brittiska dialekt, jisses! Ni som inte sett filmen, gå direkt till bion och se den! Jag ska köpa den direkt när den kommer ut!

Har suttit och tankat ner soundtracket till filmen och njuter! Är så roligt att lyssna på låtarna med när inte ABBA sjunger dem, för dem är man så vana vid. Detta är som en uppfräschning av alla låtar. Åh jag är fortfarande helt lyrisk!

Sen var det en till scen som var av de bästa scenerna, när de sjöng Dancing Queen. Då ville jag hoppa in i filmen och springa runt med alla tjejerna på ön. Ja, en av årets bästa filmer, Sex and the city - SLÄNG ER I VÄGGEN!


Köpte iallafall en bolero, lite hårsnoddar och klämmor samt ansiktsmask och hårinpackning. I like!

(versionen där Colin Firth sjunger i början, jag ryser som en dåre! Brittiska är så fint!!)


I can still recall our last summer
I still see it all
Walks along the seine, laughing in the rain
Our last summer
Memories that remain

We made our way along the river
And we sat down in the grass
By the eiffel tower
I was so happy we had met
It was the age of no regret
Oh yes
Those crazy years, that was the time
Of the flower-power
But underneath we had a fear of flying
Of getting old, a fear of slowly dying
We took the chance
Like we were dancing our last dance


Dagens youtube klipp

Jag kan inte sluta skratta, detta är något av det roligaste jag har sett. Missade det på tv så har inte sett det förräns nu, men herregud vad kul det är! Ta en titt ni med


"Ronja, ditt jävla penntroll" - HAHAHAHA det gjorde min morgon




"sheeba sätter guldkant på tillvaron" - Hahaha fan han kan ju knappt hålla sig för garv!


morgonstund har guld i mun

Sitter här och är sjukt jäkla trött! Ska faktiskt sova lite mer, är ju leeeedig :) Men jag har ingen aning om när Nathali tänkt komma, så får kolla det lite senare. Har kollat vidare på weekendresorna nu och snart är det dags att boka :) Mamma måste bara fylla år först, så jag kan betala med hennes kort haha (jag har inte Visa ännu).

Nej, nu drar jag mig iväg igen. Kollar lite på How I met your mother eller på Heroes, tror det blir HIMYM - det är asbra!





big shopping!

Tänkte lägga upp bilder på allt jag klickat hem de senaste dagarna, så ni kan få lite inspiration osv. I absolutely love it!





Förutom detta blev det en vit cardigan, en grå klänning, en vit tunika, en röd kuvertväska och ett brunt armband, de finns inte kvar på hemsidan så kan inte ta bilder på det. Som bonus på vissa beställningar får jag även hem ett handduksset (6 stycken handdukar) och två kuddar + ett överkast. Toppen! Har haft massa rabatt med, är en trogen
kund! Har haft 3x40% rabatt och 2x50% rabatt! Sånt gillar vi, mycket bra!



Beställde ju haklapp och ett mys set till Tindra med :) Sött!

Summa av allt detta: 1536 kronor. SJUKT BILLIGT! Visst brudar? Man blir ju alldeles lycklig av det, nej nu ska jag in och trycka hem lite fler saker :) Har en rabatt på 40 % kvar, tänkte köpa något fint till mamma!


Har ni frågor angående kläder, som storlekar/hemsida osv, så skriv en kommentar!

Mamma mia!

Gick ut vid 20.00 tiden och träffade tjejerna, vi satt och snackade och planerade resor tillsammans. Blir stugan nu om nån månad och till sommaren blir det Sunny Beach igen :) Kom hem vid 22.45 tiden, gick och badade och kom precis ur badet :) Mysigt!

Ska kolla på Heroes nu och sen försöka sova, Nattis kommer hit imorgon efter att hon varit i skolan och stannar här hela dagen, på kvällen ska vi gå och se Mamma Mia! Vi har inte hunnit se den ännu :p
Uppdaterar nog sen igen när jag kollat på lite Heroesavsnitt!



Sabrina hissar & dissar

Då är man back on track igen, inget jobb inatt och förhoppningsvis inte på ett par dagar. Har sovit ut idag, skönt och länge, gick upp vid 18.00.. Så är det när man är trött. Idag är det söndag, det innebär att jag ska lägga upp min ute & inne lista!





♥ Spammare, folk som spammar samma inlägg om och om igen för att hamna på aktiva listan, eller över hela senaste inläggs listan. Så sjuk irriterande, lika irriterande som när folk skriver kommentarer till en och frågar "Hej, vad har du gjort idag?" i ett inlägg där man skrivit hur dagen varit osv. LÄS inläggen innan du kommenterar.

♥ Wannabes, speciellt dessa små tjejer som vill vara som "kissie". Skriver provocerande inlägg för att få läsare, att feta människor är äckliga och inte värda något, att osminkade människor är äckliga etc. Det roliga är att när man tittar lite längre bak i deras blogg har de skrivit som helt normala människor, varit ödmjuka och normala. Men när de insett att deras blogg är så dålig och tråkig för att de är sig själva (utan att ge den där extra touchen som behövs för att öka läsarna), då börjar de försöka fiska upp läsare via provocerande inlägg. Skärp er!

♥ Förkylningar, hur jävla jobbigt är det inte att snyta sig 20 gånger i halvtimmen? Att knappt höra något för öronen ringer så, eller att ögonen rinner stup i kvarten? Man kan inte göra någonting, inte lönt att umgås med vänner när man kan smitta dem eller bara sitta och snora. Nej, tacka vet jag nässpray och alvedon!






♥ OAR, bandet som ännu inte är riktigt upptäckt i Sverige, spelar så satans bra. Deras låt Shattered (länk) är en av de bästa låtarna jag vet just nu. Jag verkligen ryser när jag hör den, och jag hoppas att de får mer publicitet i Sverige så vi får höra mer av dem, heja heja heja!

♥ Internetshopping, det är nog inte så bra för ens plånbok, men hur härligt är det inte egentligen? Du kan klicka hem hur mycket du vill, utan att stå och prova i små trånga provrum där du först måste köa i 20 minuter. Nej tacka vet jag fakturor där du kan skicka tillbaka de kläder du inte är nöjd med. De senaste 2 dagarna har jag klickat hem saker för nästan 2000.. Kommer bli skoj när man får hem allt, bl.a. en trenchcoat nu till hösten, för chockerande 59 kronor!!

♥ Hösten, även om alla små sjukdomar som förkylningar kommer under hösten så kan man inte låta bli att älska denna årstid. Iallafall jag, jag älskar färgerna ute, jag älskar att man får börja använda jacka, halsduk, vantar och mössa. Att man sen är tvingad att shoppa eftersom man behöver nya höstkläder är ju ett plus, and I love it!


Detta är mina åsikter om saker och ting, håller du inte med? Berätta det för mig, men tro inte att jag ändrar mig för det. Min åsikt är alltid viktigast :)


Dålig uppdatering

De senaste dagarna har det varit dålig uppdatering, I know. Anledningen? Jag jobbar, sover länge och är grymt förkyld så jag inte orkar sitta och tänka riktigt. Ni får stå ut med detta, för inatt är min sista natt på jobb, sen vet jag inte när jag jobbar nästa gång. Inte på ett par dagar iallafall, måste bli av med förkylningen!

Nu ska jag duscha och klä på mig, cykla och handla cigaretter och sen dra till jobb. Camila och Paulina jobbar ikväll, YÄÄÄY <3

HJÄLP HJÄLP HJÄLP!

Jag vetifan hur jag ska göra för att få bort den satans förkylning som envisas med att stanna hos mig. Inatt på jobb var det ganska bra med näsan, istället fick jag cp ont i magen och fick ta 4 panodil, och inget hjälpte. Kom hem vid 4 tiden och la mig i sängen, satte igång ett avsnitt av Heroes, med ett avsnitt blev 7 avsnitt. Satans bra serie det där!


Idag är min näsa helt igentäppt. Störigt.. Jobb ikväll igen, men lite körning bara, fram till 02.00 ungefär. Ganska skönt, ska köpa med mig massa nyttiga saker med vitaminer i så den satans jävla skitförkylningen försvinner! Har två nätter kvar att jobba nu, sen nästa vecka SKA jag bli frisk! Jag måste, jag vill träna, ut och springa, massa! Ååårh.



Ps. beställde hem mer saker idag, från H&M :P

Mer shopping

Klickade hem lite fler saker precis..  :P
Plånboken kommer kännas tom sen, men det är smällar man får ta!
Det blev en klänning, en cardigan, en tunika och ett armband.
Lägger upp bilder på det när jag fått hem sakerna istället :)


Jaha, jobb om 1.5 timme då, hoppas min förkylning dämpar sig, har inte nyst på en timme nu faktiskt och hoppas det håller i sig! Jobbar bara till 03.30 inatt, så det är ganska skönt med, så slipper jag stå och dö hela natten.



Tråkig blogg idag, jag vet. Men har inte orken att tänka eller skriva.


tjing

shopping

Sitter ju här halvdöd, men visst kan man shoppa för det. Har precis klickat hem lite kläder från olika hemsidor.
Detta blev det idag:


Kofta från H&M (halva priset IDAG bara, så klicka in snabbt och beställ en om ni är sugna!), kofta från Ellos, mysig till hösten och en kjol från H&M som jag bloggat om tidigare här, tycker den är så fin nu till hösten, ha ett par tjocka strumpbyxor under och en fin blus till och skor med små klackar.


Beställde även lite grejer till syrrans bebis Tindra, titta så sött:



Hello Kitty haklapp och ett set med en body och små tofflor



Nej, dags för lite käk då.

Förkylningar

Godmorgon små hjärtegryn.

Jag har precis vaknat och nysit non stop sen dess. Va fan ska jag göra, jag orkar inte va förkyld, speciellt inte när jag ska jobba :( Mamma kommer iallafall snart hem och ger mig maaat <3. Om jag orkar ska jag dra mig iväg och handla en Chai Latte som är bra för kroppen med alla kryddor, kardemumma och kanel och sådär :)


Ska snyta mig lite nu, och sen lägga mig i ett varmt bad, måste bli bättre till ikväll. Slutar visserligen redan halv 4, men det är 6.5 timme att stå och må dåligt på jobb.


Tänkte ge er ett tips på en bra låt som får mig lite bättre iallafall!
OAR - Shattered. Sjukt bra!



Kung Fu Panda

Jag vet inte hur många gånger jag har nyst ikväll och hostat som bara den. Jisses, hoppas jag inte blir värre nu bara så jag kan jobba. Eller det kvittar, jag ska jobba ändå! Så länge jag inte spyr eller nåt. Pengar måste jag ha!


Har precis druckit en kopp te och tänkte kura ihop mig i sängen nu och kolla på Kung Fu Panda. Men min söta kise (ibland gillar jag henne) ligger där och är så söt just nu så jag vill inte flytta henne :(

Om ni undrar varför jag är vaken nu är det för att jag inte ska ställa om dygnet, ska ju jobba imorgon så det är lika bra att vara vaken så länge som möjligt.




PS. glöm inte inlägget här nere (A) sötisar!

Gratisbio (igeeen?)


Jag är medlem på gratisbio.se och hoppas på att snart få ihop till ett presentkort, helst på H&M. Tänkte att detta kunde vara en perfekt lite extra present till min mamma som fyller år snart. Hon ska ju få resan till London av mig, plus att vi bjuder ut henne på restaurang på födelsedagen, men eftersom det är en så viktig födelsedag vill jag ju ge henne så mycket som möjligt.


Tänkte höra med mina trogna läsare här om ni är intresserade av att bli medlemmar? Man kan få presentkort och biocheckar. Om ni är intresserade av denna sidan, kan ni väl också bli medlemmar genom att trycka på länken här -> Gratisbio.se och registrera er? Det är kostnadsfritt och alla tjänar på det :)

PS. Ni som blir medlemmar vill säkert också ha presentkort och grejer, här är en liten infotext för hur det går till:

1. Bli medlem hos GratisBio genom att fylla i registreringsformuläret.
2. Samla poäng genom att klicka på någon av deras annonspartners länkar med reklam eller erbjudanden och följ anvisningarna. Länkarna hittar du under "Poäng" i huvudmenyn.
3. När du fått in 400 poäng kan du logga in och beställa biocheckar från avdelningen "Mina sidor"

Hur skaffar ni poäng?

Ni får 200 poäng för varje ny aktiv medlem. Med "aktiv" menas att den nya medlemmen själv samlar in minst 100 poäng genom annonser. Även den nya medlemmen får 25 extra poäng när denne värvas, vilket ger hela 75 poäng direkt efter registrering. Detta innebär att det bara krävs 25 poäng för er för att ha blivit värvade! Jag har blivit medlem nyligen och har redan 350 poäng! Utan att ha värvat någon alls :) Superenkelt, jag lovar!

Snälla söta trogna bloggläsare, hjälp mig!

Ni som väljer att hjälpa mig att få presentkortet till min mami förtjänar guldstjärnor allihop!

Veckans drama

Det blev ett satans drama i AGT ikväll, och man fick inte ens se slutet! Jag kollade upp det på youtube istället. Tycker ni ska kolla på det, tycker så satans synd om den lilla tjejen Breeze som blev så ledsen och håller helt och hållet med Sharon Osbourne och tyckte hon gjorde rätt som stormade ut. Stackars lilla Breeze..


Check it out:


Americas got talent

Ska sätta mig med en pepsi max, lite choklad och en varm filt och kolla på nya säsongen av Americas got talent, en av de roligaste showerna jag vet! 100 gånger bättre än Idol haha. Nytt för denna säsongen är en jurymedlem, de har tagit bort Brandy (tack Gud, har aldrig förstått varför hon är känd ens, hennes låtar är inte bra, hon var dock lite rolig i sin komediserie) och lagt till Sharon Osbournes. Älskar The Osbournes och Sharon, så I'm happy!






Är det någon annan som ska se det, eller som gillar det/inte gillar det?


Uppdatering 23.23:

Det är paus i programmet nu, och måste säga att jag känner mig illa till mods.
Jag hatar när folk är elaka mot andra, som de var mot busschauffören som sjöng eller mot mannen som skulle imitera Elvis, han kom ut på scen och utan att han ens sagt hej så tryckte de på kryssen och buade. Blev så ledsen. Jag blev ledsen över busschauförren med, när publiken började bua och hålla på fast han varhelt okej. Han blev så ledsen och började gråta, ville bara börja gråta jag med :( Nu hoppas jag att resten är bra så man slipper känna sig illa till mods mer.



DÅligt idol!

Fan vad dåligt idol var idag då. Nästan inget om sökarna utan bara om juryn, fan vad besviken jag blev. Men jag hoppas det blir bättre med tiden, längtar till de visar Lunds audition. Känner massa som sökte från Trelleborg och Malmö, så jag hoppas på att få se något bekant ansikte :)

Nu är det Heroes på tv, skulle vela se det så tror jag ska skaffa säsong 1 nu och börja följa det. Har aldrig sett det, men folk säger att det är bra tydligen :P


Och min mobil är sjukt mongo! Går inte att skicka sms eller nåt till nån :S Hade 8 sms i utkorgen såg jag precis som inte skickats, och jag som gick runt och var irriterad igår för att varken Jessica eller Milla svarade på mina sms haha. Trodde mina sms till My hade kommit fram med som jag skickade imorse (svar på ett sms hon skickade till mig), och såg nyss att jag hade fått två sms av henne.

1. "Har du dött?"

2. "Sabrina svara, jag börjar bli lite orolig. Har inte hört av dig på hela dagen. Är du fast vid idol? Eller har det hänt något?"

auuuh hon blir orolig min bebis!



Idol 2008!

Dags för nya Idol ikväll då, har man längtat eller? :)

Jag har följt idol sen första avsnittet, kan exakt allt om det haha. Bara jag ser en person som varit med i idol kan jag säga vilken låt personen sjöng dessutom.Har alla Idol DVD's and I  will but this to! Undra hur det känns med ny jury! Alla verkar så förbannade, jag tycker bara det verkar kul!

Ska ni se Idol? Tror ni det kommera bli bättre eller sämre med den nya juryn?



orkanen gustav

Har stuttit och lusläst alla tidningshemsidor inatt, och imorse när morgonarbetarna kom med dagens Metro tog jag en direkt för att läsa om orkanen Gustav som härjat i bl.a. New Orleans.

Denna orkanen gick inte samma väg som meteorologerna förutspådde, utan passerade förbi med tio mils avstånd - men trots det är skadorna stora. Hittills har 8 personer (i USA) dött av orkanen, men det befaras vara fler. Staden har tömts på invånare, för efter de förr stormarna Katrina och Rita tar folket varningarna på allvar. Något som verkligen konstaterar detta är att den annars hårt trafikerade motorvägen I-10 är helt öde i dagsläget. Invånarna har utegångsförbud under tisdagen och det förväntas regna i ett dygn till.


Det är helt sjukt vilka smällar just New Orleans får ta när det gäller naturkatastrofer. Mina tankar går till de drabbade. Är så glad att vårt lilla land ligger på en såkallad "platta" och i stort sätt slipper jordbävningar och orkaner.




Flygfoto över New Orleans, flera bostadsområden under vatten..
(Bild lånad av SVD)


konstiga saker

Konstiga saker som hänt inatt:

1. Jag börjar känna lite smärta i öronen, på väg att bli förkyld?
2. Jag fick två små sår (som liknade ett djurbett) fyllda med vattenblåsor från ingenstans, nu är det öppna sår med stora feta plåster över
3. Jag satt och åt på min förra rast, då blev allt svart och jag fick springa ut där ute och ta luft.

Börjar jag bli sjuk, har jag sovit eller ätit dåligt eller är såret på min arm något konstigt djurbett som påverkar mig? Läskigt är det iallafall och det är 2 timmar kvar tills jag slutar, vill bara hem och lägga mig och sova bort detta skitet.

working 9 to 5 (30)

Nu har jag 30 minuters rast, tänkte käka lite skorpor (mjuka som korvbröd, detta är innan de gått in i en stor rost och blivit hårda som ni är vana vid att skorpor är). Det är superduper gott! Har hand om kartongerna inatt, ganska lätt jobb. Händer inte så mycket där, men har roliga arbetskamrater, Anneli och Sanja är bäst!

Ska jobba tors, fre & lör denna veckan med. Massa cash drar man in nu i helgen då. Låter underbart i mina öron!


Vad gör ni små nattugglor?
Nu ska jag leta och boka en billig Londonresa till mig och mamma!


Puss på er

Jobbdags

Då bär det av till jobb nu igen då, sista natten (vad jag vet innan fredag natt, då jag också jobbar). De kanske ringer in mig i dagarna med, men inte imorgon för då kan inte jag. Dessutom börjar idol då, skoj skoj skoj! Gissa vem som kommer sitta bänkad? Jo jag, jag som har alla DVD's som getts ut med Idol, muhaha!

Satt precis och pratade med mamma om London lite, hon är så trög, hon fattar inte att jag ska bjuda henne dit på weekend om 25 dagar haha. Jag har frågat hur mycket som helst om London och hon vet att jag ska bjuda henne någonstans, men jag ställer frågorna smart! Typ som "mamma, när du var i London när du var lite, fanns Madame Tussaude då, dit vill jag!"

Aja, dags att ta min monstercykel till jobb då. Ha det gött underbaringar, sov gott när tiden är inne :)


Pete Doherty död

Läste precis att Pete Doherty dött.. Fast han blev återupplivad igen. I ungefär 4 minuter stod hans hjärta still efter en överdos innan en av hans konsterter. Läkarna lyckades tillslut få liv i honom igen och fyra timmar senare än beräknad tid spelade han sin konsert. Han bad om ursäkt till fansen och sa att det hade hänt en liten sak som inte var så allvarlig, och la till: "I'm still alive, right?".

Detta om något borde ju vara en väckarklocka för honom att lägga av med knarket.




(Bild lånad från perezhilton.com)

Svaren på frågestunden

Nu har jag sett klart Gossip Girl, får ju erkänna att jag fällde en liten tår under avsnittet. Finns fan ingen bättre serie!

Nu kommer svaren på era frågor ni ställde i frågestunden:


Erik Keding:

1. Vad är det pinsammaste du varit med om?
2. Vad vill du bli när du blir stor?
3. Vad finns alltid i ditt kylskåp?

Svar:

1. 
Det pinsammaste jag varit med om.. det måste nog ha varit en gång då jag var ute och festade med lite kompisar på ett ställe i Trelleborg. Jag fick syn på en annan kompis och skulle springa bort till honom, men golvet var halt av massa spilld sprit så jag halkade och gled på rygg över hela golvet bort till honom. Haha
2.
Stor och stor, det är jag väl redan haha. Men hade velat bli designer eller jobba inom TV/Film
3.
Pepsi max och kalvi chokladmjölk


Johanna:

1. När började du blogga och varför började du blogga?
2. Vad är din favoritmat?
3. Ger du bort gratis design?
4. Kan du lägga in mer bilder på dig eller på dina kompisar?

Svar:
1.
Jag började blogga första gången på lunarstorm faktiskt haha, runt 2003-2004 någongång. Bloggen jag har nu har funnits i ca 2 veckor.
2.
Min favorit mat är tacogratäng eller potatisgratäng. Gratäng kan man väl säga är min favoritmat haha. Men sen finns det så sjukt många andra goda maträtter. Jag älskar mat iallafall!
3.
Nej, inte längre. När jag gav bort design sist slutade det med en lista på 12 personer som skulle ha och jag orkar inte med det igen, för det tar tid. Men jag kommer nog att lotta ut en design här snart :)
4.
Jovisst, när min kamera funkar igen kommer jag lägga in nya bilder var dag, som förut.


Caromira:

Sitter du vid datorn hela dagen? :)

Svar:

Ja, faktiskt. De dagar jag inte har något planerat eller ska jobba, då sitter jag här i princip hela dagen. Dock kollar jag mest film och såhär, kollar lite mail och bloggar ibland.


Nalita:

Fixar du andras designer? Tyckte din var så snygg :)

Svar:
Kika lite i svaren där uppe så ser du :)


Charlotte:

Vad fick dig att börja blogga?

Svar:

Jag har alltid tyckt om att skriva av mig, så det var väl så det började (back in the days på lunarstorm som sagt). Sen när jag fick reda på att man kunde skaffa en egen blogg här på blogg.se så gjorde jag det och det var runt 2006 tror jag som jag skaffade min första. Har sen bloggat på bloggagratis.se med, men kom tillbaka hit då jag gillade hur man kunde leka med designen här


H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. Anne von Porat

vilka bloggar läser du och då menar jag inte folk du känner utan bloggare du inte känner?

Svar:

Jag läser faktiskt knappt någon av mina vänners bloggar, tror bara det är en av mina vänner som har en blogg som jag läser. De andra kanske jag tittar in på sådär en gång i månaden. Iallafall så brukar jag läsa, Blondinbellas, Kissies, Kenzas, Gynnings och Elinkans. Tråkigt med så välkända bloggar kanske, men så är fallet :)


Sådär! Blev ett par iallafall :) Tjingeling

Nytt gossip girl avsnitt!

Nu ska jag lägga mig i min säng och sätta igång Gossip Girl, det nya avsnittet av säsong 2. Wihu!

Detta innebär att ni kan fråga på i frågestunden tills ni ser att det är stopp, så sätt igång tjejer och killar. Ni hittar inlägget nedanför detta.




FRÅGESTUND!!

Jag vet, jag suger på att uppdatera idag, är så himla trött i huvudet. Men jag kom på en sak, som vi inte kört på lääänge nu. Frågestund!

Ni har till 18.00 på er att fråga exakt vad ni vill, jag svarar på alla frågor med 100 % ärlighet. Så sätt igång :)
Det kan vara om design, privata frågor, om smink, kläder och annat smått och gott. Du bestämmer själv din fråga!




Ska dra iväg och köpa mig en Chai latte med


Frågestunden är slut!


Wok med qourn

Nu har jag vaknat, tada! Haha :) Känns skönt att vakna vid denna tiden, då har man iallafall 6 timmars liv innan man börjar jobba ikväll, då ska jag jobba på skorpor, första gången jag ska stå ensam där :)


Hade tänkt gå och laga käk nu, wok grönsaker med quornbitar och lite ris till det, mums! Är fortfarande lite trött, så uppdaterar mer efter maten :) Puss på er!

Godmorgon bloggisar

Nu är det snart dags för mig att säga Godnatt! Har nyss kommit hem från jobb och det är verkligen såå skönt att kunna lägga sig ner i sängen och somna bums nu när som helst! Har verkligen längtat!


Dagens humör: Glatt :)
Dagens mående: Trött som sören!
Dagens borde: Sova
Dagens frisyr: Knorr, inuti min nätmössa på jobb
Dagens klädsel: Dagen - mjukis Natten - Jobbkläder
Dagens planer: Skriva klart i bloggen och sen sova
Dagens materiella vill ha: Den fina Samsung mobilen
Dagens längtan: Weekendresan med mamma :)
Dagens fundering: Besöksstatistiken, hur den skiftar från dag till dag både upp och ner
Dagens beroende: Cigg & Red Bull
Dagens roligaste: Träffa Jessica och passa Tindra
Dagens tråkigaste: Jobb
Dagens tidning: Metro, City, Aftonbladet
Dagens låt: Fergie - Labels or Love
Dagens uttryck: Palla


Sovgott sötnosar :) Vad händer idag?

21.22

Då är man framme på jobb, och ser att man inte börjar förrän 22.00. Så är det alltid när jag stressar iväg, som idag, då ville lillan inte somna och mamma försökte desperat få henne att sluta skrika, så fick jag hjälpa henne för jag får henne alltid tyst (man har ju sina trix!). Tillslut såg jag att klockan var 20.40, alltså 20 minuter kvar tills jag skulle börja jobba så jag fick lämna bebisen till mamma igen och då började hon såklart skrika. Nu ska jag vara i avlösningen inatt, vilket innebär att vi börjar avlösa 22.00. Ganska skönt att vara i avlösningen, då slutar jag senast halv 5, och kan gå hem lite tidigare än vanligt och sova. Har ju varit vaken sen 10 imorse.

Jag vill ha ett vanligt jobb, på vanliga arbetstider. Dags att ta sig i kragen och börja leta och dela ut CV, kan ju inte leva på lilla bloggen heller, även om det är en liten inkomstkälla. Får stanna kvar här som nattuggla tills jag hittar mig ett bra jobb, denna lönen lär bli svår att säga nej tack till dessutom. Puh, dagens i-landsproblem!


Jobbar ni? Var jobbar ni? Gillar du ditt jobb?


ps. måste säga att jag är stolt över er som skrivit under namninsamlingen för Aldin. Ni som inte gjort det, kika två inlägg under detta och make mama proud! Vi måste alla hjälpas åt! Nästa gång kan det vara du som behöver hjälp.

30 minuter kvar till jobb

Börjar jobba 21.00, går av 05.30. Jag är dödstrött idag, men man får stå ut om man vill ha pengar :) Ska iallafall cykla om 30 minuter, så får väl börja byta om och så nu strax och packa ner alla mina Red Bull!

Glöm inte inlägget här nedanför, det är dödsviktigt. Kom igen tjejer och killar, visa att ni har medmänsklighet i er!

Dagens mest viktiga inlägg

Detta inlägg handlar om Aldin som är 19 år gammal. Han flydde hit till Sverige för att få trygghet då hela hans familj mördats av andra släktingar i Burdini, hans hemland. Nu anser inte Migrationsverket att det är skäl nog att få stanna, de anser att han har andra släktingar att vända sig till där. Om han återvänder riskerar han att bli mördad då han ständigt lever under dödshot. Snälla hjälp till att skriva under en namnlista att han ska få stanna, detta är viktigt! Han har fått vänner här i Sverige, går i skolan och spelar basket i Sundsvall Dragons där han är en stor talang och har chans att hamna i stora ligan.

Jag har skrivit på namnlistan, gör det ni med! Klicka här för att komma till namnlistan, en minut av era liv går åt till att försöka rädda ett annat liv.

– Jag fruktar för mitt liv. Det är ett mycket farligt land. Och vart ska jag bo? Jag har ingenstans att bo
, säger en skärrad Alain. Ur dagbladet, för att läsa hela artikeln, tryck här


PS. ALLA NI SOM LÄSER HÄR UTAN ATT VARA MED PÅ NAMNLISTAN, FY SKÄMS PÅ ER!

När du får oväntat besök

Jessica ringde mig och sa att hon var vid mig, så hon kom upp på en liten fika och skvaller. Hon köpte med sig risbullar och redbull, mums! Vid 15.00 tiden kommer min syster med Tindra, ska passa henne idag för syrran ska jobba, tänkte ta med henne till Lindeborg så mina tjejer får träffa den lilla krabaten!

Tänkte lägga in en dagens outfit snart med, ska bara knäppa lite kort och så. Sen tänkte jag åka till min gamla skola och hälsa på! Kan bli trevligt ju :)

Vad har ni annars för er idag?



Halle Barrys bebis!

För första gången visar Halle upp sin 6 månader gamla dotter. Gudomligt söt är hon! Halle och Nahla (som dottern heter) spenderade en dag på Zoo i Los Angeles, något lilla Nahla verkade uppskatta!




Det är inte lätt att vara ensamstående mamma i Hollywood theese days, tummen upp för Halle!

Höstoutfit

Här är en snygg höstoutfit till budget pris, sånt vi gillar!
Varsågod, hämta er inspiration.










Jag ska nog ge mig ut och skaffa kjolen, strumpbyxorna och väskan direkt. Sjukt snyggt nu till hösten! Eller vad säger ni?




1 september 2008.

Godmorgon Sötnosar!

Nu har även jag blivit medlem på bloggkoll, så om ni vill prenumerera på min blogg ska ni klicka på länken längst ner här i inlägget, då ser ni varje gång jag uppdaterat här i bloggen.

Jag vaknade vid 10 tiden, det är omöjligt att sova länge här hemma alltså! Man bor precis bredvid en av Malmös mest trafikerade gator, precis bredvid akutmottagningen så där kör ambulanser fram och tillbaka, dessutom håller de på att bugga ett hus bredvid vårt så man hör massa borrar osv. Störigt som tusan, speciellt när jag hade behövt sova till iallafall 14.00 eftersom jag ska jobba inatt.

Aja, detta är inte inressant! Ska fixa lite med min dator, sen blir det uppdatering om veckans budget fynd! PUSS!


Följ min blogg med bloggkoll

Godnatt Augusti, Godmorgon september!

Är det inte härligt? Nu är hösten här, och jag älskar hösten! Imorgon är det ett år sedan jag åkte iväg till Spanien (Benalmádena i Malaga) i 2 månader, så fort tiden går.

Just nu sitter jag med tandkräm i huvudet (om ni inte fattar varför, läs då min inne/ute lista ett par inlägg längre ner här) och ser glad ut. Tänkte lägga mig i min säng nu och sätta igång ett par Vänner avsnitt, helt fabulous! Fast.. Jag kanske sätter igång PR eller En prinsessas dagbok istället. Den som lever får se! Hörs imorgon mina små godbitar!



Puss ! ♥



Ett helt år sen. och en dag!



RSS 2.0