Shortstory by Sabrina

har lagt upp denna förut i min gamla blogg.
länge sen jag skrev något, får väl lägga upp denna gamlingen från 2006.
Skrev den när jag var alldeles heartbroken efter ett långdistans"förhållande".


konsten att bli förälskad:

Steg 1. Två blanka ögon & en léende mun, en tryckvåg av karisma. Ett fotografi som fastnar på näthinnan. Ord för ord, rakt in i hjärtat, en lycka som sprider sig i ådrorna. Två hjärtan som sakta börjar slå i samma takt, känslor som sakta vävs samman.

Steg 2
. En lysande display, ett léende, ett svar & mil bort, ett annat léende. En smiley, en ros, ett hjärta. Små symboler som värmer upp en i höstmörkret. Små små ord, men ändå så stora. Så stora att drivkraften tar över.

Steg 3
. Det första mötet, nerver som hoppar, fjärilar som dansar, en värme som sprids genom hela kroppen. 2 par skakande armar som omfamnar varandra, två själar som möts. Två läppar som sakta dras mot varandra. Ett hjärta som fylls med kärlek. En tanke som tar form: "Dig vill jag alltid vara nära".

konsten att aldrig mer förföras:

Steg 1. Ett sug i magen, svartsjuka som kommer fram. Händer som skakar, en klump i halsen. Tårar som sakta rinner motvilligt ner för kinderna. Ett krossat hjärta.

Steg 2
. Känslor som svalnar, tankar som föträngs, minnen som suddas ut. Ett liv som går vidare, utan den där pusselbiten som passade så bra.

Steg 3.
Sex bokstäver, ett ord, som får allt att rasa samman; Förlåt. Tolv bokstäver, tre ord och alla minnen, känslor och tankar återuppstår; Jag saknar dig.. Ännu fler känslor kommer fram och ännu fler tankar, tankar om hopp. Äntligen ska det fungera.

Steg 4
. Händer som ännu en gång flätas samman, armar som kramar om varandra igen, hårdare än någonsin & läppar som trycks mer mot varandra med om möjligt ännu fler känslor.

Steg 5.
Ett svek. Förtvivlan, irritation, aggresivitet. Hårda ord som är värre 1000 slag. Ord som spelas upp om och om igen. Ett löfte inuti själen; jag ska driva bort dig ur mig, för alltid, du ska inte få förstöra mig mer. Tårar som tränger fram under ögonlocken, men en ny tanke som bildas och blir starkare; Aldrig mer ska jag gråta för dig.


Copywright @ fierce.webblogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag som ser darling)

URL/Din blogg?:

Speak it out:

Trackback
RSS 2.0